Tulburari de somn – Sforaitul

Tulburari de somn – Sforaitul

Sforaitul poate fi o problema chinuitoare si un procent de 50 % din populatia globului se confrunta cu acest lucru.

Cainii si pisicile ,urmatoarele victime, generand sforaitul!

Sforaitul poate deveni la un moment dat, chiar un fel de arma biologica.

Din fericire bine ca sforaitul nu produce moartea, insa prezinta un risc, in spatele caruia se pot ascunde anumite probleme medicale, de care unele persoane nu sunt constiente.

Daca faci parte din persoanele care sforie usor si ocazional, nu este nevoie sa-ti faci probleme. Chiar si copii au tendinta sa sforaie din cand in cand. Daca sforaitul tau devine ceva natural si este infiorator de tare, atunci poate fi o problema mare chiar si pentru persoana , care este nevoita sa doarma langa tine.

Ce se poate ascunde in spatele sforaitului?

Sforaitul care este insotit de gafait, sufocare, pauze in respiratie, este o problema de sanatate , care poate fi asociat cu o oprire a inimii, si o presiune ridicata a sangelui.

Sunt sute de produse pe piata, pe care exista scris “remediu de sforait”, dar in realitate, nu exista niciun remediu, care sa fie folosit in parte , pentru fiecare persoana care sforaie.

Desigur, poti sa incerci diferite spreiuri, tablete, vreo procedura medicala, care sa te faca sa nu mai sforai, sau poti urma unul din remediile naturale folosite impotriva sforaitului.

De regula, barbatii care sunt supraponderali, pot dezvolta cel mai adesea aceasta problema, a sforaitului.A sforai este ca si cand ai invata cum sa dansezi. Cu cat o faci mai mult , cu atat devi mai bun!

De aceea este important sa previi sforaitul, sa nu se inrautateasca.

Cel mai simplu lucru de facut, este sa incerci produsele naturale impotriva sforaitului. De asemenea , schimbarea pozitiei in care dormi, te poate ajuta.

A continua sa dormi pe spate, acest lucru iti poate inrautati sforaitul.

Daca esti supraponderal, pierzand excesul de greutate, te poate ajuta sa diminuezi sau sa elimini complet, sforaitul.

De asemenea, alte cauze cunoscute ca fiind producatoare de sforait sunt fumatul si alcoolul.

Un lucru cel mai eficient, pentru inlaturarea sforaitului, poate sa fie schimbarea stilului de viata, daca va este greu sa renuntati la aceste vicii, nu veti reusi sa spuneti la revedere, sforaitului.

CATEGORIES
Share This