Orice tip de certificare ISO creste increderea in pandemie

Orice tip de certificare ISO creste increderea in pandemie

 

Firma Certificareiso stie exact cat de importanta este fiecare certificare ISO atat in perioadele de normalitate, dar si in pandemie, cu toate acestea pana pe data de 17 decembrie 2021 aceste documente utile se pot obtine la jumatate de pret. Tarifele sunt de neratat, mai ales ca la pretul unei certificari pot fi solicitate doua care se completeaza reciproc.

Gradul de incredere al partenerilor de afaceri, al clientilor si colaboratorilor creste la vederea acestor certificari pentru ca ele reprezinta certitudinea ca in institutiile, firmele si companiile care le poseda:

  1. Oamenii sunt respectati, sanatatea si securitatea lor reprezinta prioritati ale managementului. Atmosfera fiind sigura si destinsa, rezultatele inregistrate in acel loc sunt excelente. Produsele si serviciile sunt de calitate premium, angajatii vin cu drag la serviciu si lucreaza cu tragere de inima, stiind ca sunt recompensati si pretuiti pentru munca lor.

Intr-un restaurant care poseda certificari iso, consumatorii vor fi siguri ca mancarea este facuta din cele mai bune ingrediente si in acelasi timp este preparata si servita in conditii de maxima igiena. Toate aceste aspecte sunt foarte importante atat in perioadele obisnuite, cat si in pandemie.

  1. Cu toate ca primeaza calitatea, se merge pe ideea economiei de resurse. Pe de o parte, economia de resurse epuizabile inseamna reducerea cheltuielilor, pe de alta parte, omenirea se dovedeste mult mai responsabila fata de planeta, dar si fata de generatiile viitoare. O certificare iso reuseste sa responsabilizeze toti salariatii sa economiseasca resurse implicate direct in procesul de productie sau in asigurarea confortului resursei umane. Se preconizeaza cresterea preturilor la energie electrica, la gaze si la hartie. Uitatul unui bec aprins la baie costa scump pe toata lumea care lucreaza pentru firma respectiva. Mai multe printuri gresite inseamna consumarea celulozei al carei proces de fabricatie este greu si costisitor.
  2. Informatiile sunt gestionate corect. Se vorbeste din ce in ce mai mult de necesitatea securizarii informatiei, fiindca au fost cazuri in care oamenii au avut de suferit, cand informatii personale au fost facute publice, cand paginile unde au facut plati online au fost accesate de hackeri si cardurile le-au fost golite. Succesul unei institutii/intreprinderi/firme sau societati depinde mult de securizarea informatiei, fie ca se iau in calcul informatii personale, fie ca informatiile sunt de natura institutionala.
  3. Poluarea mediului este diminuata si se investeste in echipamente si filtre de curatare a apelor sau a aerului. Exista magazine online care distribuie cartuse originale, dar investeste in combaterea poluarii cu tus si cu metalele din cartusul incarcat. Acestea trimit masini sa ridica cartusele folosite pe care le gestioneaza corect, astfel incat substantele toxice sa nu ajunga pe pamant sau in panza freatica.
  4. Implementarea managementului calitatii sub toate aspectele. Specialistii de la Certificareiso ajuta managerii sa depisteze sectoarele problematice si sa mobilizeze angajatii in vederea rezolvarii problemelor departamentului respectiv.
  5. Mangementul sigurantei alimentelor. Este nevoie de certificare in acest moment mai mult ca in zilele in care nu se stia nimic de covid 19. Oamenii doresc sa fie siguri ca alimentele pe care le consuma: sunt proaspete, nu contin substante nocive si nu sunt infectate cu noul virus. Datorita acestei certificari, cumparatorii sunt informati cand un anumit lot de citrice a fost stropit cu substante periculoase, sa nu utilizeze coaja in scopuri alimentare.

Certificare iso isi desfasoara activitatea in Romania de 11 ani si activitatea acestor profesionisti s-a concretizat in cei 2500 de clienti si in miile de certificari furnizate.

Analizand profund aceste rezultate se poate constata ca in spatele lor stau:

-incasari mult mai mari, fiindca increderea clientilor creste simultan cu crestarea calitatii produselor si a serviciilor si a increderii in ele.

-licitatii publice castigate. O licitatie inseamna accesul la bani europeni sau la finantari din tara in schimbul unor produse si servicii, iar fara certificare iso dosarul de participare la licitatie va fi respins.

-parteneriate puternice in tara si in afara ei.

-nicio  amenda data de institutiile abilitate pentru poluarea excesiva a mediului sau pentru prejudicierea consumatorului  de produse realizate de posesorii certificarilor iso.

Fiecare firma, cat de mica ar fi, poate intra in posesia acestor certificari care garanteaza calitatea si moralitatea dupa parcurgerea a trei etape simple:

  1. Cererea ofertei. Solicitarea se poate face telefonic sau prin intermediul formularului de contact de pe site. Informatiile necesare selectiei certificarilor potrivite se afla pe site. Daca un potential client nu are timp sa citeasca, poate solicita consultanta reprezentantului firmei inainte de solicitarea ofertei.
  2. Realizarea dosarului complet cu documentele necesare. Cu cat dosarul este pus la punct mai repede cu atat mai este putin de asteptat pana la primirea certificarii.
  3. Obtinerea certificarilor iso.

Certificarile iso s-au diversificat in timp pentru ca si exigentele consumatorilor au crescut si au aparut alte nevoi de protectie a oamenilor si mediului.

Toate aceste certificari sunt in slujba clientilor, dar ajuta la fel de mult si pe posesorii lor.

Societatea actuala apreciaza producatorii si furnizorii de servicii onesti, care nu polueaza mediul si nu au in vedere exclusiv beneficiile lor materiale.

Certificarile iso inseamna calitate la superlativ, responsabilitate, cooperare intre oameni, securitate si sanatate.

Documente complexe, certificarile oglindesc modul in care se desfasoara activitatea in unitatea respectiva si raportul dintre furnizori de servicii si produse si beneficiari.

Site-ul firmei Certificare iso s-a modernizat si este atat de bine structurat, incat orice vizitator se poate orienta rapid. El este intampinat de anuntul conform caruia in prezent, orice tip de certificare poate fi solicitat la jumatate de pret.

Lumea are nevoie de asigurarea ca totul va fi bine si ca viata este considerata comoara suprema pentru posesorii certificarilor iso.

CATEGORIES
Share This