Cum poti evita certurile in relatia de cuplu?

Cum poti evita certurile in relatia de cuplu?

Relatiile au fost puse la grea incercare in ultima perioada mai ales din cauza pandemiei, cand foarte multe persoane au trebuit sa stea in izolare impreuna, tot timpul si s-au mai certat si unii chiar s-au despartit.

Unii au profitat de aceasta perioada pentru a deveni si mai apropiati si a strange legaturile, in timp ce altii au putut observa si unele incompatibilitati.

Indiferent de situatie, trebuie sa stii ca exista unele lucruri pe care le poti face pentru a evita certurile si pentru ca totul sa meraga cat mai bine.

Fiecare trebuie sa aiba spatiul sau propriu

Este primordial ca fiecare dintre partener sa se simta liber si sa nu se sacaie de cum incepe ziua. Incercati sa faceti lucrurile uneori separat, fiecare de partea sa, sa va ocupati singuri de activitatile care va plac si veti fi mai incantati sa va intalniti mai apoi la cina sa mancati si sa discutati.

Pastrati mereu calmul

Este valabil tot timpul, dar este valabil si in aceasta perioada mai dificila cand nu putem iesi atat de mult in oras, la plimbare sau la restaurant. Cel mai bine ar fi ca amandoi sa va pastrati calmul de-a lungul intregii zile. Incercati sa respectati intimitatea fiecaruia si mereu lucrurile vor fi din ce in ce mai bune.

Gestioneaza asa cum trebuie stresul

Este perfect normal sa te simti mai tensionat uneori si sa izbucnesti cand simti ca nu mai poti. Dar asta nu inseamna ca ar trebui sa iti versi frustrarea pe partener. Fa mai bine sport pentru a evacua gandurile negative sau uita-te la o comedie.

Ai nevoie sa fii cat mai indulgent cu cel de langa tine

Trebuie deci sa fii o persoana cat mai indulgenta si trebuie sa dai dovada de rabdare atat cu tine, cat si cu persoana de langa tine. In aceasta perioada mai dificila, toata lumea este stresata, nervoasa si avem nevoie de indulgenta si de motivatie.

Impartiti sarcinile

Impartirea sarcinilor este cel mai adesea un motiv de cearta in cuplu. Si perioada aceasta a pandemiei nu face exceptie. De altfel, a fost cea mai importanta sursa de cearta mai ales la chinezi, unde divorturile au explodat in carantina. Trebuie sa faceti o lisa cu lucrurile pe care le are fiecare de facut, acestea trebuind sa fie impartite echitabil pentru ca sa se evite frustrarile de tot felul. In acest fel, toata lumea va fi multumita.

CATEGORIES
Share This