Cele mai bune mașini cu 8 locuri pentru transport persoane!

Cele mai bune mașini cu 8 locuri pentru transport persoane!

Un mare avantaj al transportului de persoane – transport Romania Germania–  pe bază de autoutilitare este flexibilitatea scaunelor oferite. La majoritatea transportatorilor de persoane pe bază de camionete, cele două scaune din față vor fi fixate, dar al doilea și al treilea rând ar trebui să ofere o gamă versatilă de dispuneri de scaune: confort și siguranță.

Mercedes Vito Tourer

Vito este un vehicul extrem de practic, o variantă mai utilitară a luxoasei V-Class din gama de autoturisme Mercedes, aceasta face parte din flota de masini a zgr.ro. În  forma standard, vine cu nouă locuri și spațiu pentru bagaje.

Cele patru motoare disponibile sunt rafinate. Modelele entry-level sunt de bază, iar prețurile cresc pe măsură ce creșteți gama. Nivelul Pro are roți din oțel, oglinzi de ușă încălzite electric și reglabile, un volan decorat cu piele și geam de protecție spate. Modelul  Select adaugă jante din aliaj de 17 inci, cu ecran tactil de șapte inci, Apple CarPlay / Android Auto, cruise control și ștergătoare automate, aer condiționat în spate și navigație prin satelit.

  • Opel Vivaro Life

O mare parte din succesul Vivaro Life provine din faptul că împărtășește cea mai mare parte a tehnologiei sale cu excelentul Citroen Space Tourer . Drept urmare, este o mașina perfectă pentru transportul  de persoane, mare și confortabil, care poate transporta între cinci și nouă persoane (în funcție de modelul pe care îl alegeți). Nu este de mirare, probabil, că marele monovolum Vauxhall este atât de popular printre firmele de transfer de la aeroport și șoferii de taxi.

La fel ca SpaceTourer, Vivaro Life este oferit cu unele dintre cele mai bune motoare diesel de 1,5 și 2,0 litri din domeniu. Echipamentul standard este la fel de ridicat în toată gama, cu modele entry-level care beneficiază de Bluetooth, comenzi audio și telefonice montate pe coloană de direcție, cruise control, oglinzi electrice ale ușilor și o pereche de uși glisante laterale.

  • Mercedes-Benz Sprinter

Pentru cei care au nevoie să transporte o cantitate mare de pasageri și doresc să-și îmbunătățească alegerea preferată de transport, atunci nu este nevoie să se uite mai departe și să aleagă  Mercedes-Benz Sprinter Shuttle. Astfel de autoutilitare personalizate oferă un nivel de rafinament și eficiență care nu se regăsește în niciun autobuz de navetă obișnuit. Caracteristicile sale cele mai bune din clasă și inovatoare îl fac să fie vehicul ales pentru orice companie, serviciu sau instituție care necesită o soluție de deplasare a persoanelor performantă și fiabilă, așa cum este și la compania de transport persoane și transport colete Germania, zgr.ro – servicii de calitate și professionalism.

Fie că sunteți un șofer, un furnizor de servicii de ospitalitate, o companie de limuzine sau un operator de flotă, autobuzul Mercedes-Benz Sprinter Shuttle vă va asigura că fiecare călătorie este sigură și plăcută pentru toți pasagerii de la bord.

 

CATEGORIES
Share This