Cifra de vanzari  de autoturisme din Germania se mentine in crestere. Afla care sunt cele mai cautate masini second

Cifra de vanzari de autoturisme din Germania se mentine in crestere. Afla care sunt cele mai cautate masini second

In ciuda perioadei dificile traversata de populatia de la nivel mondial, cifra de vanzari auto Germania se mentine, in continuare, in crestere. Romanii sunt interesati sa cumpere autovehicule rulate, aduse din aceasta tara de origine, intrucat nevoia de deplasare in natura a crescut in mod semnificativ.

Cei mai multi dintre ei se indreapta spre achizitia de SUV-uri masini de familie, suficient de incapatoare pentru lungi deplasari, chiar si in conditii de teren accidentat. Spre deosebire de sedan, compact sau coupe, masinile tip SUV, la mana a doua, cunosc o crestere fara precedent vizibila in numarul de vanzari din Romania.

 

Timpul petrecut cu familia, o prioritate

Pandemia ne-a invatat pe toti un lucru extrem de important: timpul petrecut cu famiilia este intotdeauna o prioritate. Dupa finalizarea starii de urgenta, romanii au iesit in afara marilor orase, bucurandu-se de cadrul natural, impreuna cu familia, in oazele de verdeata din afara blocurilor gri.

Cele mai salbatice peisaje au devenit „loc de pelerinaj”, pentru sute de oameni, care au cautat sa se izoleze de marile multimi. Pentru a-si satisface nevoile noi de deplasare, romanii au achizitionat in aceasta perioada SUV-uri, aceasta categorie de autoturisme devenind pe locul 1 in topul cautarilor de masini second hand.

 

De ce sa cumperi un SUV

Motivele de achizitie sunt diverse, dar principalul motiv care a crescut interesul pentru aceasta categorie de autoturisme este usurinta de adaptare la conditiile agresive de drum. SUV-urile fac fata cu brio atat drumurilor pietruite, de tara, cat si asfaltului slab calitativ din Romania.

Sistemul de tractiune 4 x 4 permite deplasarea in anumite conditii dificile de drum, iar spatiul generos din interiorul vehiculului este un plus. Intreaga familie se poate bucura de confort sporit, intr-un SUV ultra-dotat, care transforma orice calatorie intr-o experienta de relaxare cu cei dragi. Pretul avantajos al modelelor second este un alt beneficiu.

 

Care sunt cele mai cautate SUV-uri second hand

Cele mai cumparate SUV-uri la mana a doua fac parte din categoria brandurilor de lux, de la Audi, BMW, Mercedes Benz, la Jeep sau Lexus.

Pe primul loc in topul popularitatii se mentine Mercedes Benz, cel mai bine vandut brand din lume. Autovehiculele impresioneaza atat prin functionalitatile tehnice, cat si prin aspectul estetic desavarsit. Spatioase, elegante, puternice si sigure, masinile aproape noi surprind din toate punctele de vedere. La fel de apreciate sunt si vehiculele SUV marca BMW sau Audi, iar interesul romanilor pentru Jeep a revenit in top. Chiar daca sunt rulate, aceste autoturisme sunt in stare excelenta.

 

Vanzari auto Germania? Alege Auto-leasing.ro

Nu exista compromis atunci cand vorbim de Auto-leasing.ro, compania care are in oferta autovehicule de lux, aflate in cea mai buna stare tehnica si estetica. Echipa de experti isi intampina clientii cu oferte cat se poate de avantajoase, dar si cu beneficii speciale, cum ar fi garantia service sau posibilitatea de a cumpara auto rulate in leasing.

Auto-leasing.ro se ocupa de vanzari auto Germania, aducand in Romania cele mai bune autoturisme aflate la mana a doua. Ele sunt verificate minutios, inainte de a fi livrate in tara, si intra in oferta doar daca au fost indeplinite standardele ridicate de calitate ale specialistilor. Merita pe deplin sa colaborezi cu aceasta echipa, daca iti doresti o masina second hand, fara sa iti asumi niciun risc.

 

Date de contact:

Tel: +40729182111

E-mail: office@auto-leasing.ro

 

 

 

 

 

 

CATEGORIES
Share This