ORIENT – garanţia organizării corecte a unui transport agabaritic

ORIENT – garanţia organizării corecte a unui transport agabaritic

Transportul agabaritic se referă la mişcarea pe cale rutieră a obiectelor de mari dimensiuni, cu parametri atipici de greutate, înălţime, lăţime sau lungime. Astfel de mărfuri nu pot fi transportate prin mijloace convenţionale, aşadar este nevoie de soluţii şi utilaje specifice de transport agabaritic.

Organizarea unui transport agabaritic implică mai multe aspecte, cum ar fi alegerea şoferului, a camionului şi a platformei potrivite, asigurarea macaralelor pentru încărcare/descărcare, alegerea traseului optim de urmat, eliberarea de cabluri ce ar putea constitui obstacole, eliberarea traficului pe anumite porţiuni ale traseului, asigurarea suportului Poliţiei Rutiere unde este cazul, obţinerea autorizaţiilor specifice de transport, asigurarea transportului, însoţirea acestuia cu maşini specifice de escortă.

Pentru îndeplinirea cu succes a unei astfel de misiuni complexe, este nevoie de un operator în primul rând experimentat, care să deţină know-how-ul specific de specialitate atât de necesar în astfel de situaţii.

Compania ORIENT este una dintre puţinele firme din România acreditate să efectueze transport agabaritic în statele Uniunii Europene. Cu aproape 30 de ani de experienţă în domeniului transporturilor de marfă şi speciale agabaritice, această firmă organizează anual cu succes numeroase proiecte de transport agabaritic.

Din categoria mărfurilor agabaritice cel mai frecvent transportate de către ORIENT fac parte: vagoane de tren, locomotive, utilaje agricole, utilaje pentru construcţii, structuri metalice, turbine eoliene, combine, tractoare, silozuri, excavatoare, concasoare, vole, rezervoare, tramvaie, bărci, transformatoare, generatoare, motoare.

Pentru toate transporturile organizate se asigură posibilitatea de a se cunoaşte în orice moment stadiul transportului, prin monitorizarea GPS. Reprezentanţii ORIENT informează constant beneficiarul despre stadiul transportului şi măsurile luate pentru ca marfa transportată să ajungă la destinaţie în deplină siguranţă.

Pentru mai multe detalii accesaţi www.spedorient.com

 

CATEGORIES
Share This