Beneficiaza de eficienta unui blockstar AstralPool 00145 / 00144

Beneficiaza de eficienta unui blockstar AstralPool 00145 / 00144

 

Este important sa alegi accesorii si produse de calitate pentru piscina ta, deoarece acestea pot influenta calitatea experientei pentru cei care doresc sa foloseasca piscina! Modelul blockstar AstralPool 00145 / 00144 este o alegere ideala si sigura!

 

Un bloc de pornire sau o baza face parte din echipamentul standard al oricarei piscine si pentru practicarea inotului. Indiferent daca esti inotator amator sau sportiv de competitie profesionist, toata lumea se arunca elegant in apa cu ajutorul blocului de plecare. Blocurile de pornire permit o scufundare profesionala in apa sau o buna oportunitate pentru un start perfect inapoi atunci cand inoata inapoi si sunt indispensabile in pregatirea si competitia fiecarui sportiv competitiv. Avem blocuri de pornire care pot fi ajustate la diferite inaltimi si au manere laterale. Veti gasi numerotarea pe laturile blocurilor de pornire.

 

Blocurile de pornire pot fi cumparate cu un start de pista sau fara o fixare cu startul de pista. Un astfelde bloc este un suport pentru picioare lung de 20 cm, care are o inclinatie maxima de 30 de grade. Elementul de pornire a pistei este situat in jumatatea din spate a blocului de pornire. Cu acest element, inotatorul se poate impinge chiar mai bine din blocul de start. Startul pistei de pe blocul de start le ofera inotatorilor o tinuta si mai stabila si ii aduce in pozitia corecta de plecare. Daca doriti sa organizati o competitie in instalatia de inot, in conformitate cu cerintele  si reglementarile oficiale, este nevoie nu numai de dispozitive de sincronizare, ci si de blocuri de plecare numerotate.

 

Echipamentele de inot competitive au evoluat semnificativ de-a lungul anilor – adaugarea de ochelari de protectie pentru claritate vizuala, costume de baie de compresie pentru rezistenta redusa si linii de banda cu discuri specializate care potolesc valurile sunt cateva exemple. Cu scopul de a oferi medii competitive mai bune si, desigur, de a castiga cote de piata, producatorii de echipamente acvatice au condus o mare parte din noua dezvoltare.

 

De asemenea, Federatia Internationala de Inot (FINA) joaca un rol important in evolutia produselor de inot competitive, fiind cel mai inalt organ de conducere pentru sporturile acvatice, FINA ofera reguli unificate in ceea ce priveste toate aspectele inotului competitiv, inclusiv tehnica legala de intoarcere, stilul si tesatura costumului de baie, masuri antidoping si echipamente de punte pentru piscina, inclusiv platforme de pornire.

 

Abia la Jocurile Olimpice din 1936, din Berlin, Germania, inotatorii au avut avantajul de a-si incepe cursele de pe o platforma ridicata, in loc doar de la marginea piscinei. Si timp de cateva decenii dupa Jocurile Olimpice de la Berlin, tehnologia platformei de pornire nu a avansat mult dincolo de aceste platforme asemanatoare unei cutii.

 

Astazi, vedetele echipamentelor competitive pentru puntea de inot sunt platformele de pornire. Sunt in fata si in centru pe fiecare banda de pe o punte de piscina competitiva. Atat FINA, cat si producatorii de echipamente pentru piscina au realizat modificari de proiectare pentru a oferi inotatorilor un avantaj mai bun pentru lansarea in piscina cu o viteza mai mare.

 

O schimbare majora in proiectarea platformei de pornire a avut loc in 2008, cand FINA a aprobat includerea unei pene unghiulare in spatele blocurilor. Aceasta suprafata suplimentara ofera porniri mai puternice, deoarece piciorul din spate al inotatorului este pozitionat pe pana in partea din spate a blocului, ca un start al alergatorului pe pista. In acelasi timp, manerele laterale au fost aprobate, oferind o alta suprafata pentru a trage pentru mai multa propulsie.

 

Cea mai recenta modificare a designului a avut loc in 2013 cu aprobarea FINA pentru o margine de start in spate. Dintre cele patru tipuri  competitive, doar un backstroker incepe in apa, cu picioarele asezate pe un perete alunecos al piscinei. Pragul este atasat la bloc sau punte cu bretele care permit unui fundas mai sigur si o asigurare impotriva alunecarii la inceput.

 

Acum, majoritatea facilitatilor acvatice de elita au trecut la blocuri de pornire cu aceste noi caracteristici pentru a castiga oferte pentru competitii majore. Cu toate acestea, exista multe facilitati acvatice care inca privesc spre modernizare. Si exista multe elemente de luat in considerare – atat din punct de vedere al produsului, cat si din punct de vedere al instalarii. Cum sunt fixate blocurile actuale pe punte, Pot fi blocuri noi care sa se adapteze ancorelor existente sau este cel mai bine sa incepeti cu ancore noi .

 

Posibilitatile de cumparare a unui bloc de pornire sunt foarte mari. Puteti cumpara un bloc de pornire pentru inot sau piscina in conformitate cu reglementarile oficiale cu numerotare, manere laterale si unghiul prescris, sau un bloc care ofera mai multa distractie si oportunitati pentru familii sau scaldatori in centrul  de inot. Toate blocurile de pornire din magazinul online piscine-concept.ro  sunt robuste si potrivite pentru utilizare permanenta la marginea piscinei. De asemenea, respecta reglementarile si cerintele oficiale ale FINA si DSV. Blocurile de pornire au o stabilitate extra ridicata, sunt prevazute cu o suprafata antiderapanta si au un dispozitiv de sustinere pentru pornirea din spate. Blocurile au unghiul perfect si de inalta calitate si sunt realizate din otel inoxidabil cu elemente din plastic. Cu blocurile de pornire piscine-concept.ro, faceti alegerea potrivita pentru antrenamentul si competitia in piscina sau pentru distractie in familie si echipati piscina interioara, piscina in aer liber sau piscina cu dispozitivul de pornire potrivit, cu o zona de trepte mare si platforma .

 

CATEGORIES
Share This