50 de ani de OVB Allfinanz inseamna siguranta pentru prevazatori

50 de ani de OVB Allfinanz inseamna siguranta pentru prevazatori

Fiecare om trebuie sa gandeasca in perspectiva, mai ales ca este fragil si efemer. La tinerete castigurile si forta de munca sunt mari, dar pe masura ce omul inainteaza in varsta acestea scad.

Din batrani se vorbeste despre banii stransi din vremurile bune pentru perioadele nefaste ale vietii. Nu este vorba de economiile acelea facute de la luna la luna care se cheltuiesc, ci de cele realizate pe termen lung si care sunt in siguranta.

Ce i-ar folosi unei persoane sa aiba o suma uriasa la saltea si sa auda ca intr-o buna zi banii s-au devalorizat? Se poate la fel de bine ca banii tinuti in casa sa fie furati sau persoana care i-a economisit cu greu sa uite unde i-a pus din cauza batranetii.

Vremurile moderne au adus multe beneficii, printre care si asigurarile, forme de economisire sigure, pe termen lung, care urmaresc un scop anume.

50 de ani de OVB Allfinanz inseamna o jumatate de secol de investiii la nivel european si de oameni multumiti de alegerea facuta.

OVB a patruns si pe piata romanesca si asigurarile la care romanii au acces datorita acestor brokeri sunt deosebit de avantajoase.

Prin intermediul acestor asigurari viitorul financiar se anunta promitator, mai ales ca ele sunt diverse si la banii clientilor se adauga beneficii realizate din investitii.

Colaborarea cu OVB debuteaza cu o consultanta financiara gratuita. Potentialul client sta de vorba cu un expert al firmei si ii spune care sunt planurile si asteptarile lui  in viitor. Cu rabdare, expertul il conduce prin paja asigurarilor, explicandu-i avantajele fiecareia, ce suma are de achitat lunar, cum are loc premierea celui care si-a facut asigurarea la sfarsitul perioadei contractuale.

Romanii prefera asigurarea de sanatate mediata de OVB datorita complexitatii ei.

La sfarsitul discutiei, lucrurile sunt clare, iar expertul vine cu cea mai buna solutie. El are grija ca banii clientului care a avut incredere in capacitatea sa de mediere sa sporeasca, iar riscurile pierderilor sa fie inexistente.

Ce tipuri de asigurari mediaza OVB?

  1. Asigurarea de sanatate. Este nevoie de ea tot timpul, cu atat mai mult cu cat umanitatea este amenintata mai mult ca niciodata. O asigurare de sanatate facultativa ajuta pe oricine fiindca deschide portile celor mai bune clinici particulare in caz de imbolnavire si rezerva asiguratului cele mai atente ingrijiri.

Intrebarea pe care si-o pune scepticul este daca nu  isi pierde banii in cazul in care nu se va imbolnavi. Poate ca este dreptul lui sa se indoiasca de aceasta alegere, dar expertul OVB ii va spulbera indoiala. In plus, la citirea contractului se va convinge sigur. Asigurarea de sanatate ii aduce o suma lunara celui care o anumita perioada nu poate munci, sa nu fie o povara pentru familie, dar aduce beneficii si celui care ramane sanatos pana la sfarsit. Cand expira contractul, persoana sanatoasa va lua mult mai mult decat a depus pentru ca de-a lungul anilor, beneficiile s-au acumulat. Asigurarea de sanatate inseamna rezervarea celor mai atente ingrijiri in caz de boala si o forma eficienta de economisire in cazul in care ramane sanatos pana la sfarsit.

  1. Asigurarea de viata. Sunt categorii profesionale expuse riscurilor tot timpul si de dragul celor de acasa, soferii de tir, cei care lucreaza in constructii in afara trebuie sa posede aceasta asigurare. In cazul decesului repatrierea este gratuita si familia primeste restul banilor, putand sa supravietuiasca un timp. De multe ori sunt copii la mijloc si atunci cel care pleaca trebuie sa gandeasca lucid si sa faca tot ceea ce trebuie facut. Asigurarea de viata este insa ca si asigurarea de sanatate o forma sigura de economisire fiindca la sfarsitul perioadei contractuale, asiguratul care a ramas in viata va primi o suma considerabila de bani.
  2. Asigurarea de locuinta. Vremea extrema demonstreaza ca omul prevazator nu sta fara sa isi asigure casa. Oricat de solida ar fi locuinta, inevitabilul se poate produce oricand. In cazul in care acoperisul este stricat de un pom care cade peste el sau apele navalesc in casa si se impun reparatii, asigurarea ofera o suma de baza de la care proprietarul pagubit poate pleca.
  3. Pensia facultativa. De obicei, oamenii se plang la batranete ca au venituri prea mici si ca au muncit o viata. Este pacat ca au irosit sansa de a vira lunar o suma pentru pensia facultativa care poate completa pensia de stat care este mica!

Ce garantii are persoana care apeleaza la expertii OVB pentru medierea asigurarilor?

  1. Cei 50 de ani de activitate neintrerupta pe piata de profil din statele europene spun totul. In primul rand, este vorba de experienta acumulata. Experienta lor profesionala valoreaza cat experienta de viata, fiindca la 50 de ani omul este in culmea intelepciunii si a creativitatii. In al doilea rand, daca nu ar fi mediat cu onestitate asigurarile oamenilor cu siguranta ca ar fi disparut de pe piata. Nu in ultimul rand, o jumatate de secol de activitate inseamna parteneri puternici in toata lumea si multi clienti multumiti.
  2. Cei peste 100 de parteneri puternici si onesti care investesc banii clientilor si au grija ca termenii prevazuti in contract sa fie respectati de ambele parti.
  3. Milioanele de clienti multumiti.

O firma de succes rezista de-a lungul timpului numai daca reuseste sa cucereasca increderea clientilor sai si a partenerilor de afaceri.

OVB Allfinanz este un broker puternic si onest care cu siguranta ca va aniversa si 100 de ani de existenta la momentul potrivit si de care clientii sunt pe deplin multumiti.

 

 

CATEGORIES
Share This