S-metal.ro – magazinul portilor sigure

S-metal.ro – magazinul portilor sigure

Poarta este cea care delimiteaza proprietatea si are rolul de a asigura protectia locuintei. Ea este omniprezenta la sate si in orase, in gospodariile individuale, firme, institutii si intreprinderi.

Trecatorii judeca adesea gospodarul dupa poarta si gardul de la casa, fiindca ele sunt situate la intrare si produc primul impact vizual.

De multe ori, gospodarul este el insusi dezamagit de alegerea facuta: a schimbat poarta mare de cateva luni si constata deja ca balamalele s-au rupt, poarta s-a lasat, ulucile s-au rupt pe alocuri.

Portile din lemn nu sunt deloc rezistente si in plus, se sacrifica si copacii falnici pentru realizarea lor.

Este si firesc sa se deterioreze din moment ce lemnul nu a fost tratat si este afectat de toate schimbarile climatice, in plus sistemul de deschidere-inchidere nu este automatizat.

https://www.s-metal.ro/ este magazinul portilor sigure, rezistente si elegante, magazinul portilor metalice care pot rezista toata viata.

Din acest loc portile sunt cumparate cu toate elementele lor componente, iar lucrarea este perfecta. Metalul este rezistent, nu rugineste, nu se ingaureste si nu se deformeaza.

Exista o diversitate de porti metalice la care cumparatorii au acces si specialistii sunt gata sa le ofere informatiile de care au nevoie pentru fiecare produs in parte. S-metal.ro  are in stoc: porti autoportante, porti culisante, porti batante, porti glisante, sisteme de automatizare porti, usi glisante si accesorii.

Firma foloseste multe strategii prin care reuseste sa isi fidelizeze clientii. Prima consta in amabilitatea cu care specialistii le prezinta clientilor nehotarati produsele si cauta pentru acestia solutia eficienta. Cu rabdare si onestitate, specialistii le explica potentialilor cumparatori avantajele si dezavantajele unei anumite porti.

Multi oameni au nevoie de consultanta in alegerea portilor pentru ca nu sunt specialisti sa stie amanunte legate de sistemele de functionare ale acestora sau de rezistenta lor in timp.

O alta forma de fidelizare o reprezinta reducerile de preturi. Omenirea traverseaza o perioada grea si orice economie conteaza. S-metal a inteles acest lucru, de aceea toate portile sunt la reducere cu 11-15 %. Procentul este bun, avandu-se in vedere valoarea produselor.

Si informatiile complete de pe site atrag multi cumparatori. Daca au rabdare de pe site pot afla multe lucruri utile si se pot orienta in alegerea produselor sau sistemelor dorite.

Sunt clienti care se grabesc, care isi doresc sa sara peste etapa consultantei, iar la dispozitia acestora stau toate datele tehnice necesare pentru a orienta alegerea.

De pilda, cumparatorul poate alege sistemul de automatizare porti in functie de temperatura de functionare. Are importanta capitala acest amanunt? Raspunsul este afirmativ, fiindca fluctuatiile de temperatura difera in functie de asezarea geografica a casei.

Exista zone cu ierni aspre, cu ger siberian si sistemul trebuie sa functioneze la  -20 de grade Celsius si exista zone cu ierni mult mai blande si cu temperaturi foarte ridicate vara.

Din magazin  se pot comanda sisteme care sa functioneze la temperaturi cuprinse in intervalul -20 grade Celsius +75 de grade Celsius.

Cumparatorul poate afla si viteza de deschidere a portii. Exista sisteme care au o viteza de deschidere de 0,016 (m/s), dar si sisteme cu viteze de 9m/minut, 12 m/minut, 26 m/minut.

Intereseaza la fel de mult greutate kit automatizare. Cele mai usoare au 6 kilograme, iar cele mai grele 13 kilograme.

Cumparatorul mai poate afla:

-puterea motorului

-durata ciclului de lucru

-numarul de deschideri pe ora. Ele pot fi de 16 cicluri pe ora pana la 30 de cicluri pe ora. Aceasta informatie este utila institutiilor si firmelor cu activitate intensa din curtea carora ies foarte multe masini, cum ar fi serviciile de urgenta din spitale, fabricile de alimente de prima necesitate.

-greutate canat

-alimentare

-grad protectie IP

-dimensiuni.

La o comanda de 800 de lei, transportul produselor la adresa indicata este gratuit.

Exista un filtru care permite selectarea produselor dupa pretul lor.

S-metal nu este un magazin simplu, ci si producatorul acestor porti solide si ultrarezistente si al acestor mecanisme sigure si inteligent construite.

Succesul sau pe piata este generat de urmatorii factori:

-produsele de calitate exceptionala

-preturile foarte bune

-reducerile frecvente de preturi

-profesionisti foarte buni care asigura montajul si automatizarile

-experienta acumulata in 20 de ani de prezenta pe piata din Romania

-portofoliul valoros

-cele 13 depozite bine aprovizionate din tara situate astfel incat livrarea sa se poata face rapid  in orice localitate

-flota auto proprie care asigura livrarea prompta

-posibilitati multiple de contact

-buna reprezentare din mediul online: site bine structurat, cu informatii complete si clar formulate, prezenta pe retelele de socializare.

Persoana care are nevoie de o poarta noua sau de sistem de automatizare a portii nu trebuie sa se deplaseze la cel mai apropiat depozit, ci poate solicita consultanta de la distanta, sa nu faca drumuri inutile si sa piarda timpul.

Automatizarile portilor merita toti banii pentru ca au dublu rol:

-asigura confortul proprietarului care deschide fara eforturi portile si nu este obligat sa coboare din masina pe ploaie si pe ninsoare

-protejeaza portile care in acest fel nu mai sunt bruscate la fiecare deschidere si inchidere.

Investitia in porti si usi glisante merita sa fie facuta pentru ca starea acestora genereaza prima impresie a vizitatorului. Gardul si portile reprezinta veritabile carti de vizita ale unei familii, ale unei institutii sau ale unei firme.

Cel mai bun furnizor de porti este S-metal.ro, iar accesul la produsele si serviciile sale este facil.

De doua decenii aceasta firma a finalizat proiecte in toate orasele tarii si s-a facut remarcata prin tot ceea ce a reusit sa realizeze.

 

 

 

 

CATEGORIES
Share This