Premierrentacar.ro demonstreaza tuturor ca a detine o masina nu este mereu cea mai buna solutie

Premierrentacar.ro demonstreaza tuturor ca a detine o masina nu este mereu cea mai buna solutie

 

Posesia unei masini implica multa responsabilitate. Autoturismul respectiv are nevoie de un loc sigur de parcare, fiindca reprezinta o valoare si nu poate fi lasat oriunde sa fie vandalizat sau furat.

Cel mai simplu garaj, prevazut cu o usa care sa se poata incuia si cu un bec costa destul de mult. Garajul costa, inchirierea unui loc de parcare in fata blocului costa.

A detine o masina nu este mereu cea mai buna solutie, mai ales acum cand se poate inchiria o masina functionala si perfect curata de cate ori cineva are nevoie de ea. Masina poate fi inchiriata cu sofer, in cazul in care persoanele care au nevoie de ea nu poseda permis de conducere sau nu doresc sa se oboseasca si sa conduca pe distante mari.

Ca posesor de autoturism, detinatorul trebuie sa fie mereu atent sa circule legal pe sosea, altfel risca o amenda uriasa si suspendarea permisului de conducere.

A circula legal cu o masina inseamna a face toate cheltuielile care se impun pentru acest lucru, iar ele nu sunt deloc putine si nici mici.

  1. Cauciucurile de iarna sunt scumpe si multi posesori de autoturisme nu le pot schimba singuri, astfel ca platesc si manopera. Reprezinta o problema si gasirea unui spatiu de depozitare pentru cauciucurile vechi, dar inca bune, mai ales in cazul persoanelor care stau la bloc. Exista depozite in care se primesc anvelopele, asa-numitele hoteluri de anvelope, dar inchirierea unui loc inseamna o alta suma alocata lunar.
  2. Asigurarile s-au dublat, triplat, dar ele trebuie facute. In primul rand, este riscant sa circule cineva fara asigurare pe strada, fiindca nu stie cum poate lovi masina sa sau a altui participant la trafic si trebuie sa plateasca reparatiile, care nu sunt deloc ieftine. In al doilea rand, circulatia pe drumurile publice fara asigurare inseamna amenda.
  3. Carburantul, uleiul costa si trebuie sa fie cumparate tot timpul. Este nevoie de ele si pentru drumul pana la statia de alimentare.
  4. In mod regulat se impun revizii ale masinii, fiindca orice disfunctie poate insemna accidentarea grava si pierderea de vieti omenesti. Din pacate, exista posesori de autoturisme care risca si prin lipsa lor de precautie pricinuiesc daune sau accidentari grave si partenerilor de trafic care nu au gresit cu nimic. O defectiune la sistemul de franare poate produce o catastrofa. Sistemul de semnalizare defect poate duce si el la producerea unor accidente in lant.
  5. Multe dintre masini scot coloane de fum si polueaza masiv mediul cauzand probleme tuturor oamenilor, inclusiv generatiilor viitoare.
  6. Se poate ca masina personala sa se defecteze in ziua in care posesorul ei are cea mai mare nevoie de ea, dar cand a programat deja o masina de pe site-ul firmei de inchiriere Premierrentacar.ro ii sta la dispozitie o flota rutiera de cea mai buna calitate.
  7. Proprietarul mentine curatenia in masina si in afara ei, in timp ce firma care ii inchiriaza masina aleasa de el i-o livreaza perfect curata.
  8. Ca detinator de masina, omul se multumeste cu ce a reusit sa cumpere, ca beneficiar al serviciilor de inchiriere isi poate alege o masina de lux.
  9. Costa mult mai putin inchirierea unei masini decat intretinerea celei care se afla in proprietate personala.

Un Audi Q7 poate fi inchiriat cu 99 de euro pe zi pentru un interval de 1-4 zile. Suma scade progresiv pe masura ce creste perioada de inchiriere, astfel incat pentru 5-10 zile se percepe tariful de 89 de euro. Masinile de lux pot fi inchiriate si pentru o luna, numarul de kilometri care se pot parcurge cu ele nefiind limitat.

Pe site-ul firmei exista si un calculator de pret care ofera o apreciere a costurilor inchirierii.

Masina are climatizare corespunzatoare, sistem audio performant, scaunele sunt perfect curate, iar portbagajul igienizat dupa fiecare inchiriere.

Masina este un spatiu sigur sub toate aspectele in care calatoria decurge in conditii optime de confort.

Persoanele care inchiriaza pot alege sa conduca: BMW, Dacia Logan, Dacia Duster, Ford Fiesta, Mercedes, Opel Astra sau Renault. Pentru concediile petrecute in familie pot fi inchiriate microbuze incapatoare care au suficient spatiu si pentru bagaje.

Vestea buna este ca firma de inchirieri masini are birouri in aeroport, dar  site-ul acesteia poate fi accesat si online de oriunde, masinile putand fi inchiriate telefonic sau online. La inchirierile telefonice si la plata cash se ofera reduceri de preturi.

O echipa de profesionisti se ocupa de pregatirea masinilor pentru plecarea in cursa, dar ofera si asistenta rutiera.

Serviciile de inchiriere se pliaza pe nevoile solicitantilor si pe posibilitatile lor financiare si nu apar sub nicio forma costuri ascunse.

Este corect sa se perceapa o suma care sa reprezinte garantia ca masina va fi adusa in buna stare inapoi in garajul firmei, fiindca aceasta strategie responsabilizeaza. Garantia este inapoiata in totalitate dupa ce masina este luata in primire si se constata ca starea ei este ca la plecare.

Masinile care alcatuiesc flota firmei Premierrentacar.ro sunt moderne, multe dintre ele au plafon detasabil si scaune care se incalzesc electric, si sunt in perfecta stare de functionare.

In concluzie, este mai putin costisitor sa se inchirieze o masina, decat sa se achite toate impozitele si taxele pentru cea aflata in posesie.

Oamenii au experimentat acest lucru si au inceput sa solicite din ce in ce mai mult servicii de inchiriere masini.

Site-ul firmei este bine structurat, el se incarca repede si clientii au la dispozitie datele de contact ale celor care pun la dispozitie masinile pregatite de drum cu rezervorul plin.

CATEGORIES
Share This