Nevoi conjugale de respectat pentru un mariaj solid si de durata

Nevoi conjugale de respectat pentru un mariaj solid si de durata

5 nevoi conjugale de respectat pentru un mariaj solid si de durata

Unele persoane poate ca iti vor spune ca mariajul este cel care omoara iubirea si ca sentimentele de iubire ajung pana la urma sa se estompeze odata ce anii trec. Dar, ceea ce nu stiu, probabil aceste femei, este faptul ca exista unele secrete si unele sfaturi de care sa tii cont pentru ca mariajul sa dureze si pentru ca flacara sa ramana mereu aprinsa.

Petreceti mai mult timp in doi

Va amintiti mereu de primele luni cand erati impreuna, de acele clipe magice pe care le petreceati impreuna? Trebuie sa stii ca in ciuda greutatilor de zi cu zi, a lipsei de timp si de energie de care puteti suferi nu trebuie sa va neglijati patenerul. Trebuie sa ii aratati mereu ca il iubesti si ca nu esti gata sa renunti la el.

Intretineti dorinta

Dupa cativa ani de casatorie, unele cupluri au tendinta de a lasa relatiile intime pe plan secund. Si le acorda foarte putina importanta.

Dar, o viata sexuala infloritoare este baza oricarei relatii reusite si durabile si permite instalarea unei relatii de complicitate intre cei doi parteneri si la intarirea relatiilor de iubire.

Instalati un climat calduros si confortabil

O casa care te sufoca, unde ambinata este morocanoasa si deprimanta nu este deloc un lucru bun pentru cuplu. Deci trebuie sa incercati sa transformati casa intr-o oaza de pace.

Debaraseaza-te de energiile negative si atrageti energiile pozitive, avand grija ca totul sa fie aranjat perfect. Te poti folosi si de principiile Feng Shui pentru a atrage prosperitatea si lucrurile frumoase.

Aveti grija de felul in care aratati

Sa nu ne mintim. O aparenta ingrijita si eleganta este cea mai importanta pentru a intretine flacara si pentru a trezi dorinta in cuplu. Daca iti vei neglija felul in care arati, partenerul poate va crede ca nu mai esti interesata si ca nu mai vrei sa faci eforturi pentru el.

Stabiliti o relatie de incredere

Este cel mai important lucru. O relatie de iubire trebuie sa fie bazata pe iubire pentru ca totul sa functioneze asa cum trebuie. Lipsa de incredere poate sa fie o sursa de dispute si de probleme.

Trebuie deci sa faci anumite eforturi pentru a dovedi ca esti demna de incredere. Trebuie sa ii arati partenerului ca esti mereu acolo pentru el si ca nu il vei lasa indiferent de circumstante.

CATEGORIES
Share This