Moduri inedite de decorare a unui brad de Crăciun artificial

Moduri inedite de decorare a unui brad de Crăciun artificial

Există atât de multe modalități de a intra în spiritul sărbătorilor. Pentru unii, este vorba de ascultarea melodiilor de Crăciun, alții ar putea prefera să se relaxeze cu un film sau să meargă cu mașina în jurul cartierului pentru a se minuna de luminile de Crăciun. Indiferent de tradiția dvs., nu există nimic asemănător decorului festiv de sărbători care să vă aducă cu adevărat în modul – și pentru majoritatea asta începe cu o tradiție specială de Crăciun în familie : decorarea unui brad de Crăciun artificial.

 

Există atât de multe modalități de a decora un brad de Crăciun , totuși mulți dintre noi ajung să facem același lucru vechi în fiecare an: lumini și ghirlande, niște globuri colorate și un amestec de ornamente pe care le-am adunat de-a lungul timpului. Este tradițional, sigur, dar poate fi și destul de plictisitor.

 

Eleganță înghețată în alb și albastru

 

Un brad artificial alb cu câteva ornamente albastre așezate cu grijă dovedește că mai puțin poate fi mai mult când vine vorba de decorul sărbătorilor. Ornamentele metalice așezate în bradul de Crăciun, dau strălucire, în timp ce pete de culoare evocă albastrul cristalin al ghețarilor. Între timp, bufnițele înțelepte și alte creaturi din pădure urmăresc în liniște întâmplările de sărbători. Ce mod minunat de a aduce liniștea și frumusețea unei păduri înzăpezite în interior!

 

Auriu și alb cu atingeri scandinave

 

Aurul și albul sunt o schemă de culori perfectă pentru decorarea unui brad de Crăciun artificial de la BraziCraciun.net, deoarece ambele nuanțe reflectă frumos luminile strălucitoare. Decorațiuni lucrate manual, inclusiv case de hârtie și ornamente în formă de diamant, stele din lemn și ghirlandă de pâslă. Aceste fibre naturale și designul scandinav se combină pentru a crea o atmosferă de simplitate confortabilă.

 

Minimalist la maxim

Dacă ați trecut prin toate ornamentele dvs. vechi și niciuna dintre ele nu a „ provocat bucurie ”, poate că acesta este anul în care le aruncați pe toate și începeți din nou cu minimul decorului pomului de Crăciun. Adăugați o ghirlandă de pâslă și niște globuri aurii și voila: cel mai minimalist brad de Crăciun artificial.

 

 

Curcubeu Strălucitor

 

Frumusețea acestui concept de design este că l-ați putea crea folosind ornamentele pe care le dețineți, pur și simplu aranjându-le în ordine de culoare – fără cheltuieli suplimentare. Desigur, s-ar putea să descoperi că îți lipsesc unele culori, cum ar fi portocaliul și galbenul, astfel încât puțină vopsea spray și sclipici ar putea fi în ordine. Rezultatul final este atât de vibrant și vesel, încât merită efortul suplimentar.

 

Metale mixte

Decorarea cu un amestec de nuanțe metalice este modalitatea perfectă de a vă angaja într-o temă de brad de Crăciun fără a fi nici prea monocromatică, nici prea vibrantă. În plus, arată coeziv fără a necesita prea multă planificare. Pe lângă ornamentele cu aspect clasic în diferite nuanțe de argint, auriu și cupru, se potrivesc crenguțe de frunze aurii și un topper alb floral .

 

 

Dar înainte de a-ți alege brad de Crăciun artificial, răsfoiește aceste idei elegante de decorare a pomului de Crăciun pentru inspirație și cum să amenajezi apartamentul pentru mai mult spațiu. De la ornamentele la modă albastre și argintii care sunt populare pentru 2021, până la tradiționalele lumini roșii și verzi multicolore și panglici moderne, strălucitoare de aur roz.

 

CATEGORIES
Share This