Micul dejun reprezintă cea mai importantă masă a zilei, iar tocmai din acest motiv trebuie să fie servit ca la carte. Sunt foarte multe persoane ce aleg să servească micul dejun tocmai pentru că restaurantele au foarte multe preparate.
Majoritatea persoanelor optează pentru mic dejun la hotel atunci când se cazează undeva, pentru a putea mânca fără a se deplasa departe înainte de a-și începe ziua. Bineînțeles, opțiunile preparatelor culinare servite la micul dejun diferă în funcție de locație.
Micul dejun la restaurant
Un mic dejun la restaurant trebuie să dețină foarte multe preparate culinare pentru a oferi posibilitatea clienților de a alege ce își doresc să mănânce. Mai jos vei găsi informații despre ce echipament ai nevoie pentru a putea servi un mic dejun stil bufet, dar și câteva idei de preparate culinare ce nu ar trebui să lipsească din locația ta.
Elemente necesare pentru aranjarea unui bufet mic dejun
Elementele necesare pentru aranjarea unui bufet mic dejun depind de preparatele culinare ce se vor afla pe mese. Avem nevoie de boluri bufet, vase plită caldă, înălțător bufet, platouri, stație pâine, stație cereale și lactate, clești și ustensile, chafing dish, bufet rece și accesori pentru set up bufet.
Toate aceste elemente pe care le poți utiliza la aranjarea unui bufet de mic dejun le găsești la RoseHome în categoria Bufet și mic dejun. Toate produsele sunt așezate în categorii pentru a-ți fi mai ușor să le găsești. Toate produsele noastre sunt atent selecționate doar de la branduri de renume ce fabrică doar produse de calitate superioară.
Amenajarea colțului pentru bufet mic dejun
După cum am spus și mai sus, toate produsele necesare pentru un bufet mic dejun sunt disponibile la RoseHome.
Bineînțeles că pe lângă produsele tipice bufetului trebuie să existe și veselă, tacâmuri și pahare. Pentru micul dejun se poate opta pentru veselă albă, tacâmuri premium sau standard și bineînțeles pahare apă, cești cafea/ceai.
Colțul bufetului pentru mic dejun trebuie să fie gândit în așa fel încât oamenii să poată vedea toate preparatele culinare, iar apoi să își poată alege băuturile. De asemenea, toate preparatele trebuie să fie aranjate în așa fel încât să arate cât mai bine.
Idei preparate pentru micul dejun
Preparatele de la micul dejun trebuie să fie gustoase și așezate potrivit. În primul rând, se poate opta pentru preparate precum pâine, unt, gem, șuncă, salam, crenvuști, miere, lapte, cereale (acestea pot fi depozitate în stația cereale) , croissante ouă și multe altele. Dar, pentru un mic dejun cât mai complex se poate adăuga omletă, clătite sau diverse preparate gătite.
Fructele nu trebuie să lipsească niciodată din meniul unui mic dejun la restaurant. De asemenea, sucurile și băuturile calde trebuie să fie prezente întdeauna.
La RoseHome ai parte de consultanță gratuită, te ajutăm dacă ai nevoie de ajutor în alegerea echipamentului potrivit pentru organizarea bufetului de tip mic dejun.