Cum ajuta motorul masinii tale, un lubrifiant?

Cum ajuta motorul masinii tale, un lubrifiant?

Uleiul de motor este cel mai important fluid din circuitul masinii si asta datorita faptului ca el protejeaza motorul de eventualele probleme. El actioneaza ca un unguent asupra pieselor si evita astfel frecarea lor si o eventuala rupere, in timp. Fara ulei de motor adaugat, viata masinii tale ar fi extrem de scurta. Foloseste uleiuri cu amprenta neutra de carbon pentru masina ta daca vrei sa oferi nu doar protectie motorului ci si mediului inconjurator. Este un tip de ulei ce are emisii de CO2 scazute ceea ce inseamna ca ajuta natura intr-un mod prietenos.

Una dintre actiunile care se face cu o anumita regularitate pentru a mentine buna functionare a autoturismului, este de a face schimbarea de ulei. Acest lucru este foarte important, deoarece uleiul este esential pentru a preveni uzura elementelor interne ale motorului.

Este obisnuit ca acest ulei sa se numeasca ulei de motor, deoarece acest ulei este utilizat pentru lubrifierea motoarelor cu ardere interna, cum ar fi automobilele, motocicletele, autobuzele, vehiculele comerciale, karturile, barcile, cositoarele, tractoarele, trenurile, aeronavele, echipamentele pentru constructii si agricultura si motoarele statice, cum ar fi generatoarele electrice; functia sa principala este de a lubrifia piesele in miscare reducand frecarea, optimizand performanta acestora pentru a prelungi durata de viata a motorului. Un ulei prietenos cu masina dar si cu mediul este uleiul cu amprenta neutra de carbon. Este de o eficacitate maxima si totodata emisiile de co2 sunt scazute.

De ce trebuie sa folosim ulei de motor?

Deoarece exista componente in motoare care se misca foarte repede si la distante foarte scurte iar uzura periodica a acestora este generata provocand o reducere a eficientei si o degradare a motorului. Acest lucru provoaca o crestere a cantitatii de combustibil utilizat, reduce puterea motorului si poate provoca chiar daune ireparabile motorului de prindere.

Avantajele uleiului de motor cu amprenta neutra de carbon?

Atunci cand vrei sa cumperi cel mai bun ulei de motor cu amprenta neutra de carbon recomandarea noastra este sa alegi produsele de la Shell care sa te ajute nu doar sa obtii un produs de calitate, dar si sa protejezi in acelasi timp mediul inconjurator. Recomandarea noastra a venit din dorinta de a oferi tuturor clientilor cele mai bune produse pentru masinile lor.

Shell ajuta astfel la reducerea intensitatii de CO2 pentru produsele comercializate. totodata sunt ajutati si clientii sa isi gestioneze nevoile in ceea ce priveste durabilitatea.

Shell evita de asemenea emisiile deoarece cu ajutorul uleiului vandut sunt imbunatatite procesele de productie si de dezvoltare. Dezvoltand mai multe produse cu emisii mici de gaz care are efect de sera si cu mai putine ambalaje, compania si-a propus sa mentina foarte mult timp in uz materialele si produsele sale.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

 

 

CATEGORIES
Share This