Consultanta juridica onesta si de calitate excelenta

Consultanta juridica onesta si de calitate excelenta

Oricat de cuminte si de asezat ar fi un om, cel putin o data in viata sa are nevoie de consultanta juridica pentru un proces de partaj, pentru divort sau pentru o infractiune inventata de un procesoman.

Exista si oameni care isi apara proprietatea, o mostenire de suflet de care sunt legati spiritual sau rodul muncii lor, iar demersul lor este pe deplin indreptatit.

Poate ca multi parteneri de viata cauta o modalitate amiabila sa isi imparta bunurile, dar mai sunt in joc si copiii. Castigarea custodiei copiilor este o alta cauza pentru care oamenii solicita consultanta.

Cui sa se adreseze cei care vor fi chemati in fata instantei si au nevoie de un sfat sau de aparare?

Un lucru este cert: consultanta juridica se solicita celor care nu isi permit sa piarda. Sunt avocati atat de buni, care au muncit enorm pentru renumele lor si un proces pierdut este inacceptabil, de aceea vor oferi sfaturi juridice oneste si eficiente.

Sotii Grigoriu percep onorarii pentru consultanta juridica pe care o ofera solicitantilor, fiindca lucreaza cu maxima seriozitate si cand cineva le cere un sfat la telefon sau se deplaseaza la sediul firmei.

Experienta, pregatirea profesionala, statutul moral si procesele castigate la CEDO nu le permit sotilor Grigoriu sa dea cuiva sperante in zadar.

Un proces care nu are sanse de castig nici in tara, nici in afara ei nu trebuie sa fie pus pe rol!

Un proces este ca o investitie: se dovedeste avantajoasa, daca aduce beneficii si duce la faliment, daca tergiverseaza si se soldeaza cu un esec.

Este posibil ca o persoana sa inceapa un proces pentru redobandirea unui teren care i-a apartinut. In cazul in care poseda documente, iar legea ii este favorabila, la sfarsitul procesului va intra in posesia locului respectiv care poate valora: 2000 de lei, 10 000 de euro sau 100 000 de euro, in functie de asezarea lui, de accesul la utilitati, de tipul de teren.

Exista insa si riscul ca banii dati la proces sa se duca pe apa sambetei si persoana care a crezut ca va castiga sa se imbolnaveasca de ciuda.

Poate ca banii pierduti cu procesul respectiv pot fi facuti din nou, dar nervii consumati in timpul sedintelor, implicarea marcheaza profund.

De aceea au nevoie oamenii de consultanta onesta din partea unor avocati cu renume care nu ar oferi solutii eronate in nici un caz.

Este mult mai avantajos sa plateasca o persoana un onorariu consistent pentru o consultanta de calitate si sa afle ca nu are sanse de castig, in loc sa se angajeze intr-un proces lung, costisitor  si care se va finaliza cu infrangerea.

Sunt persoane care au nevoie de consultanta la nivel national si persoane care intentioneaza sa dea statul roman in judecata la CEDO pentru o nedreptate pentru care au platit scump.

Sotii Grigoriu pot ajuta cu priceperea lor profesionala si cu experienta juridica in ambele situatii.

Pe site-ul firmei lor totul este la vedere: experienta, onorariile, portofoliul care contine cazuri castigate la CEDO, crezul profesional, parcursul profesional.

Cine castiga la CEDO zeci de procese, are mult mai multe sanse de izbanda in tara, fiindca la Curtea Europeana de Justitie protocolul este mult mai strict decat in fata instantelor din tara.

In plus, cererile de rejudecare si rezumatele proceselor din tara se scriu in limba engleza sau intr-o limba de circulatie in spatiul european.

In portofoliul cazurilor castigate la CEDO se afla multe care au fost intens mediatizate. Mediatizarea unui proces nu ajuta la castigarea lui, ci de cele mai multe ori ingreuneaza desfasurarea lui pentru ca presiunea exercitata de presa este foarte mare.

Cu toate acestea, sotii Grigoriu nu s-au dat batuti, pana nu au obtinut victoria pentru clientii lor. De numele lor se leaga primul precedent din istoria CEDO: oferirea unor despagubiri substantiale unui detinut caruia nu i s-a permis sa asiste la inmormantarea mamei sale, in conditiile in care comportamentul sau fusese exemplar in perioada detentiei.

Sotii Grigoriu au sustinut ca el nu reprezenta un pericol pentru societate si merita dreptul de a-si conduce mama pe ultimul drum.

Un proces greu care da emotii? Sotii Grigoriu nu se tem de nimic, fiindca muncesc mult si sunt siguri ca vor castiga toate procesele in care sunt angajati ca aparatori!

Dilema: sa se puna pe rol dosarul sau sa se renunte la judecata? Nu este deloc usor sa ia cineva o asemenea decizie, dar o cosultanta juridica onesta il va face sa inteleaga exact ce are de facut!

O condamnare la inchisoare pe nedrept? La CEDO multi detinuti romani au castigat despagubiri morale de zeci de mii de euro din partea statului roman gratie familiei de avocati Grigoriu.

Totul incepe cu o vizita pe site, iar acolo stau toate marturiile onestitatii si bunei pregatiri profesionale a acestor avocati respectati la nivel european.

In masura in care au putut da informatii, sunt prezentate cazuri judecate la CEDO. Multe dintre acestea se afla inca pe rol, avand sanse mari de izbanda.

Nu este rusinos ca un om sa se judece pentru dreptatea sa, dar este eficient sa stie inainte de a incepe un proces, daca dreptatea sa coincide cu cea prevazuta in lege.

Datele de contact ale sotilor Grigoriu se afla pe site-ul lor, programarea pentru consultanta se poate face de la domiciliu si teama de pierderea procesului dispare, cand alaturi de client se afla un avocat de calibrul sotilor Grigoriu.

Consultanta-cedo este o adresa a dreptatii pe care ar trebui sa o acceseze toti cei care au nevoie de un sfat de natura juridica!

 

 

 

 

CATEGORIES
Share This