Citeste detalii aici despre cei mai buni si ieftini contabili

Citeste detalii aici despre cei mai buni si ieftini contabili

Realcont.ro este o pepiniera adevarata de contabili foarte buni, iar despre serviciile lor citeste detalii aici.

Acum 16 ani, a aparut prima echipa de contabili ale caror servicii se pot solicita de pe internet si care isi desfasoara activitatea online.

Sunt profesionisti adevarati care lucreaza perfect conform documentelor puse la dispozitie de cei care le solicita serviciile.

Oare de ce sunt atat de scumpi contabilii la propriu si la figurat?

  1. Fiindca atentia lor trebuie sa fie maxima si distributiva. Lucreaza cu bani, lucreaza cu cifre si orice greseala poate duce la faliment. Administrarea banilor se impune sa fie facuta cu mana forte. Contabilul este rational, lucid, obiectiv.
  2. Contabilii desfasoara o munca dificila si complexa. In afara evidentelor si a salarizarii, ei inregistreaza documente importante si le arhiveaza si reprezinta angajatorul la Registrul Comertului, la Casa de Pensii, la Casa de Asigurari de Sanatate. Toate acestea sunt responsabilitati, fiindca exista termene de respectat si de multe ori apar si urgente. Orice intarziere este impotriva celor pentru care lucreaza. Salariatii firmei sau institutiei respective trebuie sa beneficieze de drepturi ce li se cuvin ca urmare a muncii depuse.
  3. Tot contabilii se ocupa de inregistrarea mijloacelor fixe si daca li se solicita consultanta in afaceri sau manageriala trebuie sa fie pregatiti sa o acorde.

Mentinerea departamentului de contabilitate la sediul unei institutii sau firme este mult mai costisitoare decat solicitarea de servicii de contabilitate online.

Intretinerea unui birou dotat modern costa. Acel birou trebuie sa fie incalzit, luminat, curat in fiecare zi. Vara trebuie sa existe instalatie de aer conditionat, in timp ce iarna, asigurarea temperaturilor optime de lucru intra tot in grija angajatorului. Salariatului trebuie sa i se puna la dispozitie tot ce are nevoie. Cercetarile efectuate au demonstrat ca in pandemie, cheltuielile cu salariatii cresc cu cel putin 10%.

Acestea se concretizeaza in:

-prosoape de hartie la baie si dezinfectanti. Zilnic trebuie sa se asigure prezenta acestor produse la baie si pe holuri.

-masti de protectie pentru salariati. Costul mastilor de protectie nu este atat de mare, daca acestea sunt luate din farmacii, dar intr-o unitate cu zeci sau sute de angajati  se cunoaste in timp.

-se consuma mai multa apa, fiindca personalul se spala mai des pe maini.

Pe viitor se preconizeaza ca in anumite institutii si firme sa existe si teste covid pentru depistarea celor infectati.

O alta problema care a aparut in acelasi timp cu virusul problematic este cea a imbolnavirii personalului. Salariatul care se imbolnaveste va sta acasa 14 zile, iar zilele acelea de concediu medical sunt platite.

La Realcont.ro se afla insa o echipa de specialisti si in cazul in care unul este indisponibil, lucrarile tot vor fi realizate la timp de catre ceilalti din echipa.

Site-ul firmei este foarte bine organizat, astfel incat, vizitatorul aflat in cautarea unui contabil foarte bun se poate informa despre:

  1. Scurt istoric al firmei si o parte din realizarile acesteia.
  2. Prezentarea echipei.
  3. Avantajele pe care le obtin clientii in urma solicitarii serviciilor de contabilitate si a contractelor semnate pentru un an sau doi ani.
  4. Servicii contabilitate care cuprind 33 de activitati diverse care ar trebui rezolvate de departamentul de contabilitate din firma sau din companie.
  5. Tarife contabilitate prezentate detaliat si in mod transparent, onest. La Realcont.ro nu exista costuri ascunse.
  6. Aici sunt prezentate atat datele complete de contact ale reprezentantilor firmei, dar exista si formularul online pus la dispozitia celor interesati, prin care se pot adresa intrebari si se pot face diverse solicitari.

Toate rubricile sunt utile, dar cu siguranta ca potentialul solicitant al serviciilor va fi interesat de eventualele reduceri de preturi si strategii de fidelizare a clientilor. Acestea exista si sunt oferite in urmatoarele situatii:

-client nou, servicii la jumatate de pret timp de 3 luni, apoi se aplica preturile afisate pe site. Aceasta facilitate ajuta si intreprinzatorii aflati la inceput de drum, dar si pe cei care au probleme de natura financiara nu atat de mari, dar cum are toata lumea afectata de pandemie. In anumite sectoare de activitate (horeca) s-au inregistrat pierderi mari, in timp ce in altele (magazinele online, farmaciile,  restaurantele care livreaza mancare la domiciliu) incasarile au crescut enorm.

-contract semnat de ambele parti pentru 2 ani, 3 luni de gratuitate la realizarea tuturor documentelor de salarizare.

-contract pe 1 an, 1 luna contabilitate gratuita.

Detaliile pot fi puse la punct atat printr-o vizita facuta la sediul firmei, cat si telefonic sau prin alt mijloc de comunicare ales de solicitant.

Firma prezentata mai sus se numara printre putinele firme de profil care poseda o asigurare profesionala, iar acest detaliu faciliteaza intelegerea respectului pe care il au contabilii de aici fata de banii clientilor.

Site-ul este conceput in sase limbi oficiale, fapt care demonstreaza ca exista si solicitari din afara si ca specialistii acestei firme lucreaza si pentru multinationale.

Contabilitatea poate fi tinuta de la distanta, iar economiile vor fi substantiale si solicitantii serviciilor vor fi pe deplin multumiti.

Contabilitatea online se dovedeste eficienta si din motive de securitate.

Profesionistii de la Realcont.ro nu au gresit niciodata in cei 16 ani de activitate intensa, cu toate acestea au asigurare profesionala fiindca grija pentru banii clientilor primeaza.

La serviciile complete pe care le ofera acesti specialisti se adauga si consultanta in afaceri si consultanta manageriala, servicii atat de utile intreprinzatorilor.

Firma de contabilitate este implicata activ de 16 ani in bunul mers al economiei romanesti si merita toata aprecierea din lume.

 

 

 

CATEGORIES
Share This