Asigurare de calatorie cu Allianz

Asigurare de calatorie cu Allianz

Oamenii pleaca adesea fericiti in concedii imbarcati in masinile personale si nu stiu ce ii asteapta. Sunt doi ani de cand am vazut la televizor mai multe familii de romani suparate. Se dusesera sa petreaca vacanta la un hotel de lux din Bulgaria, dar dimineata masinile disparusera din parcarea hotelului.

Frustrarea lor a fost maxima fiindca masinile le asigura acea mobilitate confortabila si au fost nevoiti sa revina in tara cu mijloace de transport in comun.

Parcarea nu era prevazuta cu camere de luat vederi si asa au ramas romanii pacaliti si fara masini.

Inainte de plecarea in calatorie cu masina este bine ca fiecare roman sa isi faca o asigurare de calatorie cu Allianz asigurator renumit pentru seriozitatea cu care respecta termenii contractuali.

Atat in tara, cat si peste hotare se pot intampla multe lucruri cu o masina si spiritul prevazator trebuie sa actioneze ca pagubele sa fie anulate sau cat mai mici.

Masinile de lux pot fi furate din locurile in care nu exista monitorizare video si nici paza. Ele pot fi duse departe, intr-un loc ferit si transformate in piese auto, iar in acest mod isi pot pierde urma.

Cu ele se pot comite infractiuni sau accidente si sunt gasite abandonate, in stare critica la sute de kilometri distanta.

CASCO acopera pagubele, iar detinatorul va fi multumit ca detine asigurarea valabila si nu ramane fara masina.

CASCO are arie de acoperire mult mai mare decat RCA. Uneori si in tara se pot intampla incidente care ii lasa pe proprietari fara masini sau cu ele zdrobite. Vremea extrema a demonstrat acest lucru. Un copac urias poate fi doborat de vant pe masina, apele pot duce cu forta lor masina zeci de kilometri si dupa un astfel de tratament nu mai poate fi vorba de reparatii.

Cade un corp greu dintr-o alta masina aflata in trafic pe autoturismul personal si nimeni nu este ranit, dar masina este avariata grav. Polita de asigurare este sfanta. Poate ca nu ofera intreaga contravaloare a masinii, dar acopera avansul pentru o masina noua.

Nu se poate face o vizita in Bulgaria, in Turcia, in Grecia fara CASCO. De ce? In Turcia stilul de conducere pe drumurile publice este extrem de agresiv si oamenii trebuie sa fie siguri ca in cazul in care cineva intra in masina lor, provocandu-le pagube vor primi bani sa isi repare autoturismul.

Incendiile de vegetatie, inundatiile demonstreaza faptul ca asigurarea CASCO trebuie sa fie la purtator asa cum este certificatul verde.

Informatii despre asigurarea CASCO se pot obtine de pe site-ul firmei cu acelasi nume, de la brokerii ce ofera consultanta gratuita.

In momentul planificarii unui drum lung cu masina in afara tarii, trebuie sa se ia urmatoarele masuri de precautie:

-se discuta din timp cu brokerul care este tipul de asigurare care are acoperire si in tara respectiva

-se cer informatii despre modul in care este utilizata asigurarea in cazul in care inevitabilul se produce

-se solicita asigurarea respectiva

-masina este dusa la un atelier foarte bun sa i se faca toate verificarile tehnice necesare.

Multi oameni se bazeaza pe faptul ca au o masina foarte buna si ca nu mai au nevoie de o cheltuiale in plus. Acesta este un sistem de gandire pagubos, fiindca multe incidente nu depind de starea masinii, ci de conditiile meteo, de partenerii de trafic, de existenta unor persoane certate cu legea peste tot in lume.

Si masina buna si puternica poate fi luata de ape si peste ea poate cadea un copac care sa distruga caroseria.

Omul nu trebuie sa plece cu ganduri negre la drum, dar trebuie sa ia in calcul ceea ce se poate intampla si sa investeasca intr-o asigurare ca sa nu regrete mai tarziu.

Vestea buna este ca nu se fac deplasari pentru obtinere CASCO, ci ele pot fi primite la adresa indicata de client, fiindca in prezent era digitalizarii ajuta omul sa castige timp si sa economiseasca.

Formularul online disponibil pe site-ul firmei ajuta doritorii sa isi configureze CASCO prin completarea fiecarei rubrici. Cei care se gandesc la o cheltuiala in plus au la dispozitie si plata in rate a asigurarii.

Firma duce o politica de confidentialitate deplina a datelor personale ale clientilor, prin urmare acestia le pot furniza fara rezerve.

E timpul ca romanii sa profite de existenta unor asigurari atat de bune si de complete si sa le faca preventiv, sa fie feriti de griji si de suparari in cazul unor incidente.

CASCO se obtine facil, preturile sunt accesibile si se accepta si plata in rate a acestei asigurari. Toate aspectele care tin de asigurarile auto sunt gandite in favoarea proprietarilor de masini ca ei sa nu circule pe drumurile publice fara aceste asigurari.

Reprezinta o dovada de maxima neglijenta sa plece cineva la sute de kilometri de casa fara sa aiba in buzunar aceste asigurari pentru masina.

Si in cazul in care unele dintre ele nu ar fi obligatorii prin lege, ar trebui sa existe obligativitatea morala a fiecarui detinator de masina.

O masina inseamna mobilitate, comoditate, posibilitatea de a calatorii dupa voia inimii, de a opri dupa dorinta, chiar si pentru un selfie in campul de maci sau in lanul de floarea-soarelui.

O masina reprezinta sansa de a rezolva intr-un timp scurt problemele urgente ale familiei, intr-un mod cat mai elegant.

Masina permite prelungirea somnului de dimineata cu o ora, aprovizionarea dupa terminarea programului de la serviciu.

Pentru toate acestea romanii nu ar trebui sa scoata masinile la care tina sa de mult din garaj fara CASCO.

 

CATEGORIES
Share This