Unitati de invatamant particulare Bucuresti, chei ale succesului in viata

Unitati de invatamant particulare Bucuresti, chei ale succesului in viata

Este asa de bine sa existe continuitate in procesul de invatamant desfasurat in unitati de invatamant particulare Bucuresti si un copil care a fost inscris la o cresa particulara sa isi continue instructia in acelasi loc si la gradinita sau in clasele primare!

La o cresa particulara, conditiile sunt intotdeauna mai bune. Unei supraveghetoare ii revine un numar mult mai mic de copii decat la stat, salile sunt curate si bine amenajate, iar hrana servita micutilor gustoasa si sanatoasa.

La Teddybar.ro copiii traiesc intr-o lume de vis in care prin activitati ludice reproduc si rezolva fapte concrete de viata.

Parintii trebuie sa fie interesati ca micutii sa fie excelent pregatiti pentru viata, nu din punct de vedere teoretic sau stiintific, ci sa aiba acea pregatire practica.

La gradinita prezentata mai sus, copilul este stimulat sa puna intrebari, sa nu se rusineze de emotiile sale si sa le exteriorizeze.

Alegerea corecta a gradinitei reprezinta fundamentul dezvoltarii copilului.

Personalul amabil de la Teddybar dezvolta competentele sociale ale copiilor care studiaza aici, in aceasta unitate este exersata pentru prima data inteligenta emotionala.

Aici copiii sunt incurajati sa vorbeasca si sa faca propozitii corecte. Prin aceste exercitii repetate de comunicare, vocabularul copiilor se imbogateste pe zi ce trece.

Talentele copiilor sunt descoperite la timp si valorificate. Cei care au voce sunt incurajati sa cante, micutii cu talent actoricesc sunt stimulati sa interpreteze scenete, apoi sunt pusi sa deseneze scene din povesti. Se urmareste dezvoltarea motricitatii, dar si descoperirea si stimularea talentelor.

In aceste unitati particulare de invatamant, concurenta agresiva este inlocuita de cooperare si de comunicare constructiva.

Copiii invata de la o varsta frageda sa negocieze pentru ideile lor, sa respecte opinia celor din jur si mai ales sa comunice cu interlocutori de varste diferite.

Invatarea bazata pe joc ii atrage pe micuti, asa ca nu vor varsa o lacrima in diminetile in care parintii lor ii vor lasa la gradi.

Parintii care si-au adus copii mai intai la cresa si apoi la gradinita si la scoala primara organizata de Teddybar sunt pe deplin recunoscatori, fiindca in acest loc, cadrele didactice au stiut sa le insufle dragostea pentru frumos si dragostea pentru citit si pentru studiu. Pregatirea copiilor a decurs fara greseala, micutilor li se putea citi fericirea in ochi de cate ori vorbeau de Teddybar.

Programa scolara este flexibila, ofertele educative sunt bogate, iar parintii au libertatea de a le alege in functie de buget.

Pregatirea copiilor este in pas cu cerintele societatii moderne, astfel incat micutii au in fiecare zi ore de limba engleza in care invata: sa se prezinte, sa numere, sa cante si sa recite poezii, sa spuna povesti simple si sa dialogheze pe o tema data.

Copiii invata din fiecare arie curriculara lucruri utile. Programul lor zilnic de la gradinita inseamna: stiinte, comunicare, om si societate, activitati psihomotorii si creativ-estetice.

Gama bogata de optionale cu profesori cu inalta pregatire profesionala exercita atractie fata de copii si fata de parinti.

Copiii se pot inscrie la: pian, balet, origami, logopedie, tenis de camp, sah, inot, robotica sau teatru.

In functie de bugetul familiei, copiii pot sta la gradinita:

  1. De la 8-13,30, tariful fiind de 1000 de lei pe luna. In acest pret este inclus si micul dejun.
  2. De la 8-14, taxa fiind de 1000 de lei pe luna si 15 lei pe zi masa de pranz care se adauga la micul dejun.
  3. Program prelungit de la 8-18, 30 tariful fiind de 1200 de lei pe luna si 20 de lei pe zi masa. In acest caz, copilul va servi la gradinita: micul dejun, masa de pranz si gustarea de seara.

Pentru elevii din scoala primara exista si o scoala de vara foarte utila si activitati atractive desfasurate in afara scolii.

Elevii sunt scosi in oras si dusi la muzee, loc in care sunt invatati sa asculte explicatiile ghidului. Educatorii considera ca nu este prea devreme sa le modeleze si gusturile muzicale si ii duc la spectacole de opera pentru copii.

In timpul taberelor speciale de vara, copiii sunt supravegheati atent si permanent si vorbesc numai limba engleza.

Toate activitatile sunt gandite in favoarea copiilor, de aceea, parintii sunt 100% multumiti.

Scolile particulare sunt serioase, oferind copiilor si stiinta, dar si acea hrana pentru suflet care este foarte importanta.

Ingrijirea copiilor in aceste unitati particulare seamna cu grija gradinarului care taie crengile crescute gresit si orienteaza coroana copacului sa creasca inspre soare.

Salile sunt atractive prin desenele expuse, prin bancile moderne si prin conditiile pe care le au copiii aici.

Personalul amabil ii determina pe copii sa fie deschisi si sa capete o onestitate care va fi remarcata de oamenii din jur mai tarziu.

Cine paseste in lumea stiintei atat de bine nu poate sa se inscrie la scoala primara in alta parte, ci trebuie sa continue capodopera.

La cererea parintilor se poate pune la dispozitia copiilor un microbuz scolar care sa ii aduca la gradinita sau la scoala.

Aici, copiii invata si ce este disciplina, dar si sa se relaxeze si mai ales sa se autoevalueze corect.

O lume de vis asteapta copiii sa le dea o educatie aleasa, iar investitia va aduce rod insutit peste ani si ani.

Copiii adora sa fie adusi la cresa, gradinita sau scoala particulara si vor pleca de aici cu dragostea de invatatura si cu mult respect fata de educatori.

Acum este timpul ca parintii iubitori sa le rezerve un loc copiilor lor la cresa, la gradi sau la scoala!

CATEGORIES
Share This