Tratamente faciale pentru prevenirea imbatranirii tenului

Tratamente faciale pentru prevenirea imbatranirii tenului

Desi imbatranirea este un proces firesc si conform cu procesele naturale, trebuie spus ca exista o dorinta tot mai mare in randul oamenilor de a se bucura cat mai multi ani de un aspect fizic cat mai tanar. Organismul odata cu trecerea anilor incepe sa aduca primele semne ale faptului ca acesta imbatraneste, iar unele dintre aceste semne pot fi vizibile inclusiv la nivelul fetei, al tenului. Exista multe persoane care au un aspect fizic excelent, insa care la nivelul tenului prezinta primele semne de imbatranire inca de la varste relativ tinere.

Principalele semne ale imbatranirii sunt ridurile, acestea fiind prezente atat la femei, cat si la barbati. Daca te numeri printre persoanele care doresc sa intarzie cat mai mult imbatranirea tenului sau care isi doresc sa se bucure de un aspect mereu tanar al tenului chiar si dupa trecerea anilor, atunci trebuie sa stii ca poti apela cu incredere la tratamentele faciale. Chiar daca multe persoane opteaza pentru interventii chirugicale estetice pentru a obtine tenul dorit, trebuie spus ca pentru o abordare non-invaziva poti sa alegi tratamente faciale Ploiesti.

Obiectivele tratamentelor faciale si tehnologia folosita

Principalul obiectiv al tratamentelor faciale profesionale se refera la mentinerea unui ten cu aspect tanar chiar si odata cu trecerea anilor si cu supunerea tenului la stresul oxidativ. Principala cauza a imbatranirii tenului este diminuarea cantitatii de elastina si de colagen de la nivelul pielii fetei. Colagenul impreuna cu elastina ofera fermitate tenului pentru ca aparitia ridurilor sa fie intarziata si pentru a pastra aspectul tanar al tenului. Odata cu diminuarea acestora doua, tenul incepe sa prezinte riduri si sa capete aspect de imbatranire.

Prin folosirea tratamentelor faciale profesionale se incetineste procesul de imbatranire prin utilizarea tehnologiei laser pe baza de lumina intens pulsata (IPL). Aceasta tehnologie laser contribuie la stimularea producerii de celule noi de elastina si colagen. In urma regenerarii acestor celule, tenul va avea elasticitate si fermitate, acest lucru insemnand un ten cu aspect tanar indelungat.Pentru un ciclu complet de tratament facial este nevoie de aproximativ 8 sedinte cu un interval de 21 de zile intre sedintele din cadrul tratamentului. Aceste tratamente faciale Ploiesti sunt disponibile in cadrul saloanelor sau a centrelor de infrumusetare specializate.

Proceduri premergatoare tratamentelor faciale

Inainte de a apela la tratamente profesionale pentru rejuvenare faciala este nevoie de urmarea unor proceduri premergatoare. Aceste proceduri inseamna indepartarea punctelor negre de la nivelul fetei sau indepartarea altor categorii de impuritati de la nivelul tenului precum puncte de grasime. Odata ce tenul este curatat, se poate trece la aplicarea tratamentelor faciale profesionale in cadrul centrelor de infrumusetare.

Pentru a se evita eventualele efecte adverse, se recomanda urmarea unor tratamente faciale Ploiesti doar in cadrul centrelor si saloanelor de infrumusetare acreditate si avizate conform normelor in vigoare.Un astfel de centru de infrumusetare si ingrijire corporala este Epil Point. Aici vei putea beneficia de foarte multe servicii de ingrijire corporala si infrumusetare. Detalii complete privind serviciile oferite de acest centru de infrumusetare din Ploiesti pot fi gasite pe epilpoint.ro.

CATEGORIES
TAGS
Share This