Tot ce trebuie să știi dacă vrei să închiriezi spații depozitare București

Tot ce trebuie să știi dacă vrei să închiriezi spații depozitare București

În marile orașe, cei care locuiesc la bloc se plâng permanent de lipsa unor spații personale, unde să își depoziteze în bune condiții bunurile, au de acum o soluție: apelarea la boxele de depozitare de închiriat. Indiferent dacă vrei să păstrezi acolo piesele de mobilier de care nu mai ai nevoie, decorațiunile, marfa pentru afacerea ta, mobilierul de birou și nu numai, totul este acum mult mai simplu pentru tine.

 

Pur și simplu… perfecte

 

Dacă până acum nu te-ai gândit că și la noi există această posibilitate, pe care o cunoșteai cel mult din serialul ”Războiul depozitelor” de pe un anumit post de televiziune, probabil că ești puțin surprins. Și, mai mult decât atât, nu știi ce presupune închirierea de spatii depozitare Bucuresti. Nicio problemă, în rândurile următoare vom încerca să îți prezentăm răspunsul la cele mai frecvente întrebări pe care le poți avea.

 

Care sunt criteriile după care aleg o boxă de depozitare

 

La prima vedere, lucrurile par destul de simple, și te gândești că boxa ta de depozitare trebuie aleasă în primul rând în funcție de dimensiune, pentru a păstra în cele mai bune condițiile bunurile care urmează să fie amplasate acolo. Cu toate acestea, adevărații profesioniști sunt de părere că ar trebui să fii ceva mai atent și la alte aspecte.

 

  • Accesibilitate

 

Nu se știe niciodată când s-ar putea să fie nevoie să apelezi la unul sau mai multe lucruri din cele depozitate acolo. Dar ce te faci dacă nu ai acces la ele pentru că firma de închirieri pentru care ai optat nu permite accesul la ele după încheierea programului de lucru sau la sfârșit de săptămână? De aceea, nu alege chiar la întâmplare și optează către o firmă unde nu îți este limitat în niciun fel accesul la bunurile personale, indiferent dacă vrei să te duci la ora 22, marți seara, sau duminică dimineața.

 

  • Condiții de securitate și siguranță ridicate

 

Pentru că sunt bunurile tale, viața ta într-o boxă de depozitare, îți dorești ca acestea să fie păstrate în cele mai bune condiții de securitate și siguranță. Așadar, întreabă care sunt acestea, dacă există anumite măsuri de siguranță împotriva dăunătorilor sau condițiilor meteorologice nefaborale, dar și de securitate, din motive lesne de înțeles.

 

  • Preț avantajos

 

Lasă-ți timpul necesar să studiezi mai multe oferte de la astfel de firme și vezi care are prețul cel mai avantajos, în raport cu condițiile oferite. Există posibilitatea de a avea parte de unele reduceri sau oferte promoționale, așa că nu ezita să întrebi și despre ele. Din fericire, adevărații profesioniști au înțeles acest aspect, așa că nu este prea greu să găsești boxa perfectă pentru tine, din toate punctele de vedere.

 

  • Locație

 

Oare este mai bine să apelez la boxe de depozitare mai aproape sau mai departe de domiciliu? Nu există un răspuns standard la această întrebare, ci tu trebuie să te gândești care este varianta care te avantajează cel mai mult.

 

  • Recenzii pozitive

 

Părerile altor persoane care au apelat la această soluție contează enorm, așa că încearcă să afli cât mai multe, iar recenziile de pe internet sunt perfecte pentru așa ceva. Dacă observi destul de multe negative, mai bine renunță, pentru că este clar că acolo nu funcționează totul în mod profesionist.

 

Acte necesare pentru închirierea de spatii depozitare Bucuresti

 

Este atât de simplu să închiriezi o boxă de depozitare, încât chiar și un copil s-ar descurca, evident, cu condiția să aibă dreptul să o facă. Pentru a afla care sunt actele necesare, adresează-te personalului de specialitate de la o astfel de firmă, care îți va oferi informațiile de care ai nevoie. De regulă, este nevoie doar de o copie după actul de identitate, după care se trece la semnarea contractului. Cu toate acestea, niciodată nu semna precum primarul, după cum se spune, ci citește-l bine, inclusiv termenii și condițiile, pentru a afla care sunt drepturile și obligațiile tale.

 

Cum se calculează chiria?

 

Nu există un preț standard pentru închirierea unei boxe, ci acesta diferă în funcție de mai mulți factori, precum dimensiunea acesteia și perioada pentru care urmează să te folosești de acest spațiu. Există mai multe variante de contracte de închiriere, lunare, trimestriale sau anuale, în care este trecut prețul chiriei, unul fix. De asemenea, prețul pe care îl poți plăti pentru o lună de contract poate depinde și alte facilități, cum ar fi accesul auto, supravegherea video, existența unei climatizări, dacă spațiul este la interior sau exterior. Boxele de închiriat aflate în zonele rezidențiale pot fi ceva mai scumpe decât în altă parte.

 

Transportul bunurilor

 

Aici, totul depinde de tine și de dimensiunile bunurilor pe care urmează să le depozitezi în aceste spații. Dacă este vorba despre unele de mari dimensiuni, poți apela oricând la serviciile oferite de companiile de tip rent a car, pentru a rezolva totul într-o singură zi. Dar, repetăm, nu este nevoie să procedezi așa, și ai toată libertatea să faci cum crezi de cuviință.

 

Care este durata minimă a unui contract de închiriere?

 

Din nou, nu există un răspuns general valabil, și totul depinde de firma de închiriei spații de depozitare pentru care ai optat. Astfel, sunt firme unde poți închiria o astfel de boxă chiar și pentru doar o săptămână, în timp ce altele au reguli ceva mai stricte și impun o perioadă minimă de închiriere de o lună. Interesează-te și de acest aspect atunci când discuți cu personalul companiei, și vezi care este politica firmei în acest sens și alege-o pe cea care este în avantajul tău.

 

 

 

 

CATEGORIES
Share This