Top 5 proprietăți istorice pe care merită să le achiziționezi

Top 5 proprietăți istorice pe care merită să le achiziționezi

Procesul de construire a unei case implică numeroase detalii și etape complexe. E nevoie de timp, răbdare și investiții financiare constante pentru a ajunge la rezultatul final. Lucrurile devin și mai complicate în ceea ce privește design-ul general. Ar trebui să găsești finisajele potrivite și culorile care să se îmbine armonios pentru a crea efecte vizuale inedite. Însă, nu trebuie să îți faci griji. Există numeroase opțiuni care îți vor ușura din start munca. “Romania Sotheby’s International Realty” este locul în care vei găsi o gamă diversificată de locuințe exclusiviste. Aici poți găsi un castel de vânzare sau o vilă de lux, amplasate în zone geografice impresionante. Visul din copilărie de a trăi într-un castel de poveste poate deveni, așada, realitate.

Palat de vânzare

Iată top 5 proprietăți istorice pe care merită să le achiziționezi:

  1. Castelul Generalului austriac Gyulay Ferencz – Amplasat în comuna Vețel, județul Hunedoara, castelul este o adevărată piesă de artă. Aici au trăit descendenții generalului austriac Gyulay Ferencz, ceea ce conferă un suflu aparte zonei. Castelul este înconjurat de un parc spațios, unde te poți retrage ori de câte ori vrei să îți reîncarci bateriile după zilele obositoare de muncă. De asemenea, poți folosi locul ca pe o casă de vacanță sau sală de evenimente.
  2. Castelul Dărăscu-Enigărescu – Se află în Viforâta, un sat liniștit din județul Dâmbovița. Castelul este construit pe două niveluri și se bucură de un aspect estetic impresionant. Prezintă o pivniță înaltă și de camere dispuse circular. Ceea ce îl diferențiază de alte opțiuni este design-ul exterior, care amintește de vremurile medievale. Fiecare zi petrecută la castelul Dărăscu-Enigărescu va deveni o reîntoarcere în timp.
  3. Conacul Banffy – Situat între colinele Transilvaniei, într-o comuna Mica din județul Cluj. proprietatea Banffy este parcă desprins dintr-o altă lume. Prezintă zece camere și două băi, ceea ce îl transformă în alegerea potrivită pentru organizarea unor evenimente sociale importante. De asemenea, conacul a fost locuit de personaje istorice importante, care dețineau diverse titluri nobiliare. Printre ele se numără: Bethlen, Biro Laszlo, Pal, Haller, sau Bornemisza.
  4. Vila Elena Mironescu – Amplasată în inima Sinaiei, Vila Elena Mironescu oferă o vedere superbă asupra văii Prahovei. Prezintă o arhitectură inedită, care are la bază piatra și lemnul. A fost construită în anul 1895 și oferă patru niveluri: demisol, parter, etaj și mansardă. Totuși, prezintă o stare estetică impecabilă și poate fi utilizată cu succes atât în scopuri personale, cât și turistice.
  5. Palatul Chrissoveloni – Cantacuzino – O alternativă multifuncțională, poziționată în centrul Bucureștiului. Palatul spune povestea a două familii bucureștene celebre din secolele XIX și XX. Datorită compartimentării ingenioase și a terenului de aproximativ 2.000 de mp, proprietatea devine opțiunea ideală pentru oamenii de afaceri. Palatul poate deveni un restaurant select sau o clădire de birouri.

Dacă îți place să ieși din tipare, locuințele istorice, cu iz nobil devin cele mai eficiente variante. “Romania Sotheby’s International Realty” îți pune la dispoziție oferte impresionante. Fie că este vorba de un palat de vânzare sau un conac aflat în inima naturii, aici vei găsi locuința care să te reprezinte.

Alege întotdeauna variante premium!

CATEGORIES
Share This