Sfaturi si trucuri pentru o baie organizata

E timpul sa punem ordine in baie- am pregatit o serie de trucuri si sfaturi pentru a organiza baia in mod eficient si usor.

Baia ar trebui sa fie locul perfect pentru a te relaxa, pentru a face o baie buna, un spatiu in care sa te bucuri de un spa acasa. Dar atunci cand exista o anumita mizerie si o multime de lucruri in vedere, aceasta este misiune imposibila. Remediaza aceasta situatie cu cateva sfaturi de organizare pentru baie, cum ar fi un profesionist.

Cand suntem mai multe persoane care folosesc baia, exista cateva accesorii pe care le folosim zilnic: periuta de dinti si pasta de dinti, sapunul, pieptenele, buretele, prosopul… Este important sa profiti de spatiul disponibil si sa facilitezi ordinea pentru toti. Comandarea unui mobilier pentru baie mica este o prioritate absoluta inainte de a inchide usa, avand un loc potrivit pentru fiecare accesoriu este esentiala daca doresti sa mentii ordinea baii. (mobilier baie pe laguna.ro)

Tipul de mobilier de baie este cheia pentru a mentine baia ordonata

Primul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa planificam unde vom plasa spatiile de depozitare. Organizarea unei bai mari pare mai usoara, deoarece exista o multime de camere. Problema este ca, daca nu facem o buna planificare a ceea ce avem nevoie, acest spatiu se poate transforma in haos.

Mobilier inchis

Un mobilier de baie cu o capacitate suficienta pentru a stoca in el toate prosoapele si accesoriile de baie este cel mai recomandat.. Pentru a facilita sarcina de a comanda mobila de baie, chiar si ceea ce nu este la vedere, in sertarele sau rafturile din interiorul mobilierului, sunt separatoare foarte utile pentru obiecte mici cat si cutii in care aveti totul la indemana si mentineti o ordine perfecta

Daca mobilierul este deschis, este esential sa inveti sa impaturesti bine prosoapele pentru a face sa arate frumos. Sorteaza si decoreaza baia punandu-le dupa culori, dupa dimensiuni, in rulouri sau in cosuri frumoase. Cutiile sau cosurile sunt perfecte pentru depozitarea restului accesoriilor: uscator de par, perii, role de hartie igienica etc.

Spatiu de stocare suplimentar

In plus fata de mobilierul tipic de baie pentru chiuveta, aproape intotdeauna ai nevoie de spatiu suplimentar de depozitare, mai ales daca exista mai multe acasa si trebuie sa imparti baia. O piesa de mobilier coloana, pentru a se potrivi cu restul mobilierului, este cea mai comuna. Alte idei pentru organizarea decorativa a baii sunt posibile. Il poti aplica bailor mari sau mici, cu un rezultat creativ si acces usor pentru toata lumea.

Rafturi

Cat de mult ne salveaza un raft, oricat de mic, intr-un colt mic! Cosurile plasate vertical deasupra toaletei devin rafturi originale si pot fi, de asemenea, cutii de lemn sau orice poti gandi cu capacitatea de a stoca accesoriile de baie.

In organizarea bailor mici este necesar sa se studieze toate spatiile moarte: deasupra toaletei, deasupra usii, sub fereastra. Aceste locuri sunt perfecte pentru o piesa de mobilier sau rafturi care pun ordine in baie. Pe rafturi pune cosuri egale pentru a stoca totul si pentru a da imaginea de uniformitate

CATEGORIES
Share This