Servicii funerare Anglia pentru ca apartinatorii sa isi indeplineasca datoria morala

Servicii funerare Anglia pentru ca apartinatorii sa isi indeplineasca datoria morala

 

 

Romanii isi indeplinesc cu maxima responsabilitate datoriile morale fata de mortii lor, fiindca face parte din credinta lor respectul fata de cei care nu mai sunt. Pregatirea minutioasa a ceremoniei de ramas bun si a parastasului reuseste sa aline putin durerea sufleteasca a despartirii definitive de cei iubiti. Romanii fac tot ce trebuie pentru bunicii lor, pentru parintii lor, pentru partenerii lor de viata si uneori si pentru vecinii care nu au urmasi care sa se ocupe de inmomantare si de parastase.

Apartinatorii se vor simti toata viata vinovati daca:

-nu au certitudinea ca trupul a fost igienizat atent, imbalsamat si cosmetizat. Inmormantarea unei persoane care nu a fost pregatita corespunzator genereaza sentimente de vinovatie ale apatinatorilor toata viata.

-nu reusesc sa organizeze inmormantarea defunctului conform dorintelor sale, daca a avut timp sa si le exprime si in conditii de maxima decenta in caz contar. Se crede ca defunctul nu isi gaseste linistea pana nu este ingropat crestineste in tara lui.

-nu amenajeaza perfect mormantul conform traditiilor, cu cruce insciptionata, cu loc special in care se pun florile sau lumanarile aprinse. Cat traiesc apartinatorii, mormantul trebuie sa fie perfect, fara buruieni, cu multe flori, cu cruce vopsita pe care trecatorul poate citi cine se odihneste in acel loc si ce varsta a avut cand a parasit acest pamant.

-nu aduc in tara trupul neinsufletit al celor decedati in strainatate, apeland la servicii funerare Anglia ca repatrierea sa decurga pefect.

-nu impart pachetele cu mancare in memoria decedatului celor care participa la ceremonie.

-nu organizeaza parastasele in memoria decedatului conform traditiei.

Toate acestea sunt sarcini greu de indeplinit, mai ales daca decesul a avut loc in Anglia.

In trecut, cand eroii luptau dincolo de granitele tarii, inmormantarea avea loc in absenta trupului neinsufletit, fiindca era imposibila aducerea tuturor luptatorilor de peste hotarele tarii.

In prezent, gratie firmelor de pompe funebre cu experienta in repatriere, romanii plecati departe de tara sunt adusi cu respectul cuvenit acasa, sa isi gaseasca odihna langa cei dragi.

Apartinatorilor le este imposibil sa organizeze repatrierea singuri, fara implicarea unei firme de pompe funebre care a organizat cu succes mii de repatrieri de la infiintare pana in prezent.

Imposibilitatea aducerii celui drag din Anglia de catre familia sa se explica prin urmatoarele aspecte:

  1. Repatrierile in spatiul european se desfasoara conform unor norme europene care se impun sa fie respectate. Specialistii firmei de pompe funebre cunosc perfect aceste norme si dispun si de baza materiala necesara indeplinirii lor.

Nu se poate pleca la drum catre Romania fara dosarul de repatriere complet, iar personalul firmei de pompe funebre stie exact componenta obligatorie a acestuia, dar si ordinea in care se solicita documentele.

In plus, numai firmele de servicii funerare specializate in repatrieri au in stoc seturile de sicrie obligatorii in cazul repatrierii.

Specialistii firmei ofera servicii de imbalsamare garantate, care sa faca posibila participarea oamenilor la priveghi fara incidente olfactive.

  1. Este necesara munca organizata a mai multor persoane calificate ca etapele repatrierii sa fie parcurse la timp. Ce ar putea face un apartinator singur intr-un loc strain in care a pierdut pe cineva drag, avand sufletul sfasiat de durere? S-ar simti de zeci de ori coplesit de tot ceea ce i se intampla.
  2. Transportul funerar trebuie sa se faca obligatoriu cu masina special autorizata din motive igienice, de securitate a defunctului si din respect fata de acesta. Nu se admit impovizatii si acest aspect vine sa intareasca ideea ca o persoana draga care a murit trebuie sa fie tratata cu toata deferenta de catre apatinatori si de catre cei care au cunoscut-o.

La baza oricarei repatrieri sta comunicarea dintre familie si firma care ofera serviciile funerare, iar reprezentantii firmei stiu sa ofere si consultanta de care au nevoie apartinatorii, dar si servicii de cea mai buna calitate si mangaiere sufleteasca.

Din momentul semnarii contractului cu cea mai buna firma de repatrieri din Anglia, familia simte usurare, stiind ca totul va decurge confom planificarii.

O persoana draga care a decedat in afara tarii si este inmomantata printre straini fara ca oamenii dragi sa participe la ceremonia de ramas-bun reprezinta un esec ireparabil.

Nedreptatea facuta unui defunct nu mai poate fi reparata niciodata tocmai de aceea se impune sa se apeleze la cele mai bune firme de repatriere ca niciun roman sa nu duca o povara asa de mare in sufletul sau.

Costurile repatrierii nu ar trebui sa conteze din moment ce acest seviciu este ultimul dar facut unei persoane dragi.

In afara consultantei verbale de care beneficiaza fiecare solicitant al serviciilor de repatriere in parte, pe site-ul firmei, apartinatorii gasesc toate informatiile de care au nevoie cu privire la:

-regulile de repatriere ale diferitelor state europene;

-detalii despre sicriele obligatorii in cazul repatrierii;

-servicii funeare oferite in tara;

-obtinerea unei oferte de pret;

-repatrierea cetatenilor straini decedati pe teritoriul Romaniei;

-modul in care se realizeaza tratarea igienico-sanitara a trupurilor neinsufletite si imbalsamarea lor;

-repatrieri care sunt gratuite, cum este cazul victimelor accidentelor de circulatie si al persoanelor care au detinut o polita de asigurare de viata;

-colaborarea cu institutiile statului, cu ambasadele si consulatele.

Toate serviciile sunt legale, efectuate in cele mai bune conditii si conform normelor, asa ca firma prezentata mai sus ajuta apartinatorii sa isi indeplineasca in totalitate datoriile morale fata de decedat.

Despartirea de cei dragi lasa in suflet traume pentru tot restul vietii si numai constiinta datoriei implinite la superlativ faciliteaza procesul partial al vindecarii.

 

CATEGORIES
Share This