Servicii de dezinsectie si deratizare in Constanta

Servicii de dezinsectie si deratizare in Constanta

Chiar daca nu este unul dintre subiectele cele mai placute, prezenta soarecilor, a sobolanilor, a gandacilor sau a tantarilor in diferite mari orase ale Romaniei trebuie sa fie un subiect important atat pentru populatie, cat si pentru autoritatile locale. Dincolo de aspectul estetic al prezentei unor astfel de rozatoare si de insecte intr-un oras, problema de sanatate trebuie sa fie de interes pentru toata lumea. Pentru a preveni aparitia sau inmultirea rozatoarelor si a insectelor, dar si pentru a combate astfel de daunatori odata ce acestia s-au inmultit peste masura, este indicat sa se apeleze la serviciile profesionale de deratizare si dezinsectie.

Pentru astfel de servicii in Constanta, firma EuroPrest asigura prestarea unor servicii complete atat pentru personale fizice, cat si pentru societatilor comerciale, dar si pentru autoritatile locale. Serviciile de dezinsectie si deratizare Constanta sunt efectuate de personal calificat si cu experienta in acest domeniu, iar echipamentele profesionale folosite reprezinta garantia unor servicii eficiente si cu rezultate pe termen lung.

Cauze ce duc la aparitia si inmultirea rozatoarelor si a insectelor

Principalele cauze care contribuie la aparitia si inmultirea rozatoarelor si a insectelor in marile orase si nu numai vizeaza accesul facil la surse de hrana, dar si intretinerea unor medii unde inmultirea daunatorilor este favorizata. In acest sens resturile menajere care ajung in zonele de depozitare sunt oricand o sursa de hrana usor de gasit pentru rozatoare, dar si pentru insecte. Mai apoi subsolurile imobilelor pot reprezenta un mediu foarte favorabil pentru inmultirea rozatoarelor si a gandacilor.

In cazul tantarilor vorbim despre numeroase canale si sisteme de furnizare de apei care nu sunt suficient de bine etanseizate, favorizand astfel inmultirea tantarilor prin gasirea unui mediu propice. La toate acestea putem adauga igiena precara si chiar mizeria care caracterizeaza numeroase comunitati umane, fie ca ne referim la spatii personale, fie ca avem in vedere spatii administrate de agenti economici, fie ca vorbim despre diferite spatii publice. Iar igiena deficitara inseamna din nou un mediu perfect pentru inmultirea insectelor in primul rand, dar si a rozatoarelor.

EuroPrest – pentru deratizare si dezinsectie la standarde europene

Datorita faptului ca atunci cand vorbim despre Constanta avem in vedere unul dintre principalele orase din tara noastra, este foarte important ca atat autoritatile publice locale, cat si locuitorii acestui centru urban sa acorde atentie sporita in tot ceea ce inseamna prevenirea si combaterea rozatoarelor si a insectelor. Dincolo de pastrarea curateniei in spatiile personale si in cele publice, contractarea periodica a serviciilor pentru deratizare si dezinsectie Constanta reprezinta o alegerea foarte eficienta in acest demers de a nu intampina probleme cu sobolanii, soarecii, gandacii sau tantarii. Firma EuroPrest presteaza astfel de servicii la standarde europene si la preturi avantajoase.

CATEGORIES
Share This