Rulourile din aluminiu – o idee perfecta pentru confort si intimitate

Rulourile din aluminiu – o idee perfecta pentru confort si intimitate

Remarcabilele lor proprietati decorative si practice fac din rulourile exterioare din aluminiu una dintre cele mai cautate protectii vizuale pentru ferestre. Lamelele din aluminiu pot fi utilizate in spatii casnice si rezidentiale. O gama larga de culori de produse si o varietate de texturi fac posibila intruchiparea celor mai neobisnuite solutii de design in realitate, mai ales atunci cand se creeaza un decor exclusivist.

Pentru fabricarea lamelelor, se folosesc benzi din aliaj de aluminiu, care sunt ulterior acoperite cu un compus special. Acesta din urma previne uzura rapida a produsului, il ajuta sa faca fata mai bine reflectarii luminii solare si respingerii prafului. Lamelele nu sunt afectate de temperaturi extreme si umiditate ridicata. Substanta nu este periculoasa pentru oameni, deci modernele rolete din aluminiu nu provoaca dezvoltarea alergiilor.

Lamelele din aluminiu, spre deosebire de cele din lemn si chiar din PVC, sunt foarte usoare. Mai mult, rezistenta lor poate fi invidiata, precum si caracterul practic. Printre multiplele utilizari populare pentru rulourile exterioare se numara si faptul ca pot fi functionabile multi ani, pastrand in acelasi timp prezentabilitatea si calitatile initiale. Aluminiul nu putrezeste, nu emite substante toxice si nu mucegaieste. Datorita rezistentei lor la apa si foc, roletele din aluminiu pot fi montate fara probleme in baie sau bucatarie. Deoarece materialul nu este pretentios in ingrijirea sa, nu va trebui sa petreceti mult timp curatand lamelele.

In ziua de azi, rulourile exterioare de aluminiu sunt prezentate in cele mai indraznete culori. Diferitele latimi ale lamelelor faciliteaza alegerea unui sistem destinat pentru o anumita deschidere a ferestrei sau pentru o anumita incapere. Rulourile din aluminiu sunt usor de instalat, pot fi montate atat pe ferestre termopan, cat si pe cele cu rama din lemn. Acestea sunt usor de utilizat, remarcandu-se totodata prin costul redus.

Sistemele de protectie impotriva luminii, realizate din aluminiu difera in functie de tipul de constructie. Rulourile exterioare se disting prin fiabilitatea si functionalitatea lor. Cu ajutorul lor, puteti economisi spatiu util. Lamelele servesc pentru o lunga perioada de timp, nu se deformeaza in timpul functionarii si nu-si modifica parametrii materialului din care sunt realizate in contact cu lumina ultravioleta si umiditatea. Proprietatile de ecranare a luminii si de protectie vizuala sunt, de asemenea, la un nivel ridicat.

Rulourile din aluminiu sunt sisteme care pot difuza usor lumina si pot extinde vizual deschiderea ferestrei. Astfel de rulouri sunt potrivite la camerele decorate conform unui stil de de tip „business”. Totusi, in ziua de azi, cand posibilitatile decorative ale lamelelor verticale din aluminiu sunt sporite de varietatea de culori si texturi, acestea pot fi instalate in orice spatiu de locuit, creand o atmosfera aparte si emanand o estetica maxima.

Rulourile din aluminiu pot fi actionate manual. Cu o singura si simpla miscare, puteti crea intimitate intr-o camera sau o puteti umple cu lumina soarelui. Daca se doreste, aceste miscari pot fi automatizate. Folosirea unui motor electric este o idee buna pentru cei ce tin pasul cu vremurile si care vor sa se inconjoare de confort maxim.

Folosirea rulourilor de aluminiu este o optiune potrivita pentru decorarea unei ferestre cu deschidere intr-o incapere cu o nota de romantism sau decorata dupa stilul clasic. Lamelele mai late sunt potrivite intr-un decor interior minimalist sau in stil high-tech.

CATEGORIES
Share This