Proiectare la standardele secolului 21 cu ajutorul AutoCAD 2022

Proiectare la standardele secolului 21 cu ajutorul AutoCAD 2022

Aproape ca nu exista domenii de activitate care sa nu foloseasca diferite programe informatice si programe asistate de computer in secolul in care traim. Aceste programe informatice inseamna o eficientizare a operatiunilor derulate in toate aceste domenii de activitate. In acest context nu este de mirare faptul ca arhitectura, constructiile, infrastructura si industria de design apeleaza deja de mai multe decenii la programe asistate de computer.

Pentru aceste domenii de activitate cel mai folosit program asistat de computer este AutoCAD de la Autodesk. Acest program inseamna precizie, rapiditate si flexibilitate pentru proiectare si pentru elaborarea proiectelor. Cu toate ca AutoCAD este unul dintre cele mai folosite si cele mai vechi programe asistate de computer pentru arhitectura, constructii, design sau infrastructura, cei de la Autodesk cauta mereu sa se ridice la standardele ultimelor inovatii. Tocmai in acest sens a aparut versiunea de AutoCAD 2022. Aceasta versiune de AutoCAD inseamna un randament mult imbunatatit pentru proiectare.

Noile functii si extensii regasite in versiunea AutoCAD 2022

Fiecare noua versiune de program inseamna noi extensii si functii implementate de producatorul de software, iar in cazul versiunii AutoCAD 2022 cei de la Autodesk au reusit sa implementeze astfel de functii si de extensii care sa ofere o crestere a randamentului pentru proiectarea in domeniul constructiilor cu pana la 63%. Imbunatatirea randamentului cu un astfel de procent se datoreaza faptului ca multe dintre procesele avand caracter repetitiv in etapa de proiectare au fost automatizate.

Aceasta noua versiune de AutoCAD propune urmatoarele functii si extensii nou implementate: Architecture, Raster Design, MEP, Mechanical, MAP 3D, Electrical si PLANT 3D. Setul de unelte Architecture este utilizat pentru a asigura vizualizarea din perspectiva planului de etaj, al sectiunii constructiei si al elevatiei acesteia pentru cladirile proiectate folosind AutoCAD. Utilizatorii pot avea o perspective tridimensionala a proiectului. Raster Design este acea functie menita a permite utilizatorilor editarea si modificarea desenelor obtinute pe baza scanarii planselor.

MEP este setul de unelte care asigura o eficientizare pentru documentarea si proiectarea retelelor electrice si sanitare care sunt folosite in cadrul proiectului. La randul sau setul de unelte si de functii Mechanical garanteaza accesul facil al utilizatorilor la peste 700000 de simboluri utile in gestionarea diferitelor layere necesare in etapa de proiectare.

Ca urmare a faptului ca vorbim despre necesitatea datelor spatiale pentru toate proiectele de constructii, setul de functii MAP 3D este ideal pentru a folosi datele spatiale din categoria coordonatelor geografice in vederea adaugarii acestor detalii in cadrul proiectelor. Electrical este setul de unelte care faciliteaza proiectarea retelelor electrice cu o foarte mare precizie. In cele din urma setul de functii PLANT 3D permite proiectarea din doua perspective, si anume perspectiva 2D si perspectiva 3D.

Profita de functiile si uneltele AutoCAD 2022

In conditiile in care activezi intr-unul dintre domeniile de activitate care apeleaza la programele AutoCAD, atunci poti avea in vedere subscriptia pentru versiunea AutoCAD 2022. Fara doar si poate ca ultimele unelte si functii implementate in cadrul acestui program iti sunt foarte utile pentru cresterea randamentului in proiectare si pentru finalizarea cu succes a oricarui proiect. Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a beneficia de aceste unelte si functii este sa apelezi la o firma care ofera acces la subscriptia pentru versiunea AutoCAD 2022.

Firma CADexpert NET este specializata in suita de programe de la Autodesk, astfel incat poate sa iti ofere subscriptia pentru programele AutoCAD si pentru alte astfel de programe din cele folosite in proiectare. Toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua decizia cu privire la investitia intr-o licenta pentru versiune AutoCAD 2022 iti sunt oferite de specialistii de la CADexpert NET.

CATEGORIES
TAGS
Share This