Profită de avantajele unui job la un studio de videochat

Profită de avantajele unui job la un studio de videochat

Există o adevărată ”luptă” între modelele care aleg să facă videochat, referitor la care este varianta cea mai avantajoasă pentru ele. Sunt cele care sunt de părere că atunci când lucrezi pe cont propriu ai parte de mai multe avantaje, în timp ce cealaltă tabără susține că jobul într-un studio videochat este mult mai avantajos. Evident, ambele tabere au multe argumente pro și contra, dar în rândurile de mai jos am decis să îți prezentăm avantajele de care ai parte atunci când alegi să colaborezi cu un studio profesionist, cum este și Gloria Models Videochat.

 

Lucrezi legal

 

Niciodată, atunci când vei opta pentru un studio de videochat profesionist cum este Gloria Models, și nu unul anonim, nu vei putea să lucrezi fără ca înainte să semnezi un contract de muncă perfect legal, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru tine. În primul rând, ai siguranța că vei și plătită la timp, ai parte de asigurare medicală, ți se plătesc toate taxele și contribuțiile la stat. De asemenea, în cadrul contractului ți se menționează și o clauză de confidențialitate, ceea ce este din nou un mare plus pentru tine. În cazul în care alegi să te descurci singură în acest domeniu, vei fi nevoită să te ocupi singură de tot ceea ce presupune declararea veniturilor și depunerii tuturor declarațiilor de care este nevoie. Timp pierdut pentru tine, pe care îl puteai utiliza cu un alt scop, mai profitabil pentru tine, dacă înțelegi ce vrem să spunem.

 

Instruire specializată

 

Nimeni nu s-a născut învățat, așa că poți avea un job de model videochat chiar dacă nu ai niciun pic de experiență în domeniu. Dacă optezi pentru un studio profesionist, vei avea parte de o instruire specializată, iar în spatele tău este o adevărată echipă care colaborează pentru ca tu să ai parte de cea mai bună susținere. Vei învăța de la foste modele, care au reușit să își facă un renume în branșă, care sunt ”trucurile” pe care le poți aplica și tu pentru a avea parte de mulți clienți, adică venituri substanțiale pentru tine.

În schimb, dacă te încăpățânezi să te descurci singură, este destul de dificil să știi cum să faci față multor situații neprevăzute. Și iată cum pierzi bani frumoși, fără ca măcar să îți dai seama singură ce nu a funcționat bine și de ce.

 

Susținere necondiționată

 

Fără îndoială că majoritatea celor care optează pentru un astfel de job o fac pentru a avea parte de câștiguri frumoase, care le pot aduce mai aproape de a-și vedea îndeplinite visurile. Dar, în afară de acest aspect, mai ai nevoie și de înțelegere din partea conducerii, pentru că oameni suntem și avem și noi problemele noastre. Într-un studio de videochat profesionist ești tratat așa cum trebuie, nu ca o ”mașină de produs bani”. Găsești înțelegerea de care ai nevoie și chiar te susțin pentru a-ți vedea îndeplinite mai rapid obiectivele. La puține joburi mai găsești o asemenea atitudine din partea șefilor, cel puțin în zilele noastre.

 

Cursuri de recalificare

 

Din păcate, deși foarte motivantă din punct de vedere financiar, meseria de model videochat nu este pentru toată viața. De aceea, există posibilitatea ca studioul cu care colaborezi să îți ofere șansa de a urma cursuri de perfecționare a limbii engleze sau de recalificare profesională, care te vor ajuta să îți găsești mai ușor un alt job după ce ai încheiat contractual aici.

 

Program fix, dar și flexibil în același timp

 

Sună ca un paradox? Nu, deloc, pentru că îți poți alege singură turele în care vei lucra, pe care trebuie să le respecți pentru a ajunge la numărul de ore menționate în contractul pe care l-ai semnat la bun început. Nu-ți face griji, nu vei fi nevoită să lucrezi non stop, pentru că este un studio de videochat profesionist, da? În restul timpului, ai libertatea să faci tot ce vrei, să urmezi cursurile unei facultăți, să mergi la salonul de înfrumusețare și tot ceea ce îți face plăcere.

După cum observi, avantajele de a lucra într-un studio profesionist de videochat sunt net superioare variantei de a lucra pe cont propriu. Așa că lasă deoparte această posibilitate și începe chiar acum să fii o profesionistă cu adevărat!

 

 

 

 

 

CATEGORIES
Share This