Pompele funebre – solutia pentru a depasi mai usor momentul

Pompele funebre – solutia pentru a depasi mai usor momentul

Pentru o persoana indoliata, cu inima sfasiata de durere, pompele funebre pot ajuta pentru a depasi ai usor momentul.

Ea stie ca un popas pe site-ul firmei inseamna rezolvarea tuturor problemelor care o nelinistesc fiindca nu are taria sa actioneze singura si asa este bine: de pregatirea inmormantarii sa se ocupe oameni cu experienta si bine pregatiti profesional.

Funerare.ro este o alegere de top deoarece:

-pe site-ul firmei se gasesc toate produsele necesare: sicrie de calitate la diferite preturi, coroane funerare din flori naturale, deosebit de frumoase, lucrate cu responsabilitate sa reziste pe mormant cateva saptamani.

-firma se ocupa la superlativ de pregatirea decedatului pentru ceremonia de retragere din viata. Specialistii de la Funerare.ro ofera servicii de baza, dar si servicii de lux, in functie de bugetul apartinatorilor. Se poate solicita spalarea, imbracarea si imbalsamarea sau servicii de cosmetizare si de tanatopraxie. Pentru apartinator este de neconceput ca persoana pe care o stia atat de frumoasa sa apara cu chipul mutilat in fata celor care vin sa o vada.

Firma s-a gandit la aceasta categorie de solicitanti de servicii si a adus din afara tot ce era necesar pentru tehnicile sofisticate ale tanatopraxiei.

-familia indurerata are la dispozitie meniuri si pachete pentru parastas, nefiind nevoita sa alerge pe la restaurante si prin supermarketuri dupa mancare.

-apartinatorul are libertate deplina. El poate alege anumite servicii sau pachete complete de servicii funerare in functie de nevoia de ajutor pe care o are, de buget si de dorintele sale si ale defunctului, daca a mai apucat sa le exprime.

Un solicitant de servicii poate alege un sicriu de pe site, fiindca toate sunt bine lucrate si foarte elegante. Produsul respectiv va fi livrat cu promptitudine. Altul poate solicita pachetul funerar social in valoare de 2750 de lei care este decontat de Casa de Pensii in totalitate, in cazul in care decedatul era pensionar.

Firma este atat de generoasa, incat si  in acest pachet funerar minimal, cel mai ieftin ca pret, sunt incluse aproape toate serviciile care presupun organizarea inmormantarii, cu exceptia parastasului.

Lista completa a serviciilor ce compun cel mai ieftin pachet de servicii funerare include:

-un sicriu simplu cu perna si lenjeria necesara, insotit de cele doua orare, capac de sicriu capitonat si crucea inscriptionata corect, plus  suruburile necesare pentru prinderea capacului.

-panza de pus pe fata defunctului

-preluarea decedatului in conditii decente din locul unde a avut loc decesul

-eliberarea certificatului de constatare a decesului

-imbalsamarea trupului neinsufletit cu substante garantate care isi pastreaza efectul mai mult timp

-toaletarea, imbracarea si asezarea decedatului in sicriu

-transport funerar local unde si de cate ori este nevoie. Transportul se face cu masini autorizate si curate, conduse de soferi cu multa experienta.

-manipularea decedatului

-rezervarea unui loc in camera frigorifica pentru 24h.

Si pachetul economic este decontat 100% de Casa de Pensii in cazul decesului unui pensionar. Sicriul este mai scump decat cel din pachetul social.

La extreme se situeaza pachetele silver si gold, primul la pretul de 9000 de lei, al doilea la 14 000 de lei.

Omenia firmei de pompe funebre Funerare.ro se reflecta in aceste pachete funerare potrivite tuturor bugetelor. Reprezentantii firmei stiu ca toti apartinatorii au nevoie de ajutor si de sustinere sa isi poata ingropa mortul si ca doliul din suflet nu le permite sa actioneze intr-un timp scurt pentru rezolvarea atator lucruri.

Familia indurerata are nevoie de timp sa se pregateasca sufleteste sa accepte pierderea, sa cumpere haine de doliu, sa fie prezenta la capela sau acasa si sa ii primeasca pe cei care vin sa transmita condoleante. De asemenea, rudele trebuie sa fie anuntate, mormantul pregatit cum se cuvinte.

Apartinatorul este cel care stie unde se afla locul de veci, el trebuie sa discute cu preotul si sa invite lumea la inmormantare. Nimeni din familie nu trebuie sa fie omis. Anuntul se impune sa fie facut dupa deces pentru ca sunt oameni care vin de departe si au nevoie de timp sa ajunga.

Pozele de pe site-ul firmei reflecta activitatea pe care o depun acesti profesionisti de inalta clasa.

Apartinatorul poate vedea toate modelele de sicrie, felurile de mancare asezate frumos in caserole, coroanele funerare puse pe capacul sicriului, trusa cu produse cosmetice, masina funerara curata si eleganta, potrivita acestui transport.

Totul este expus privirii, libertatea solicitantului de alegere mare, programul firmei non-stop.

Si acest detaliu il linisteste pe cel care are sufletul zdrobit de durere. El stie ca poate suna oricand si cineva este la capatul firului sa il consilieze si mai ales sa se implice in rezolvarea tuturor problemelor.

Apartinatorii apeleaza cu incredere la firmele de pompe funebre autorizate, cu vechime pe piata de profil, cu experienta si cu un bun renume. Evaluarile clientilor, calitatea consultantei, aspectul site-ului conving ca echipa va duce la bun sfarsit organizarea inmormantarii.

Nimic nu lipseste din lantul de servicii funerare si toate sunt servicii de top la preturi accesibile.

In Romania ar trebui sa existe mai multe firme organizate la fel cum este Funerare.ro, firme de pompe funebre care sa ofere apartinatorului o gama de servicii variate din care acesta sa poata alege.

Bucurestenii sunt multumiti ca au la dispozitie o firma de pompe funebre ce poate concura oricand cu firmele de profil din cele mai dezvoltate state ale lumii.

Un popas pe acest site are puterea de a linisti sufletul, oricat de tulburat ar fi si de a intari speranta ca totul va fi bine.

Mortii au nevoie de odihna, de sicriu, de lumanari si de flori, in timp ce apartinatorul de o firma de pompe funebre care sa se ocupe de toate.

CATEGORIES
Share This