La ilsc.ro gasim cele mai bune cursuri engleza pentru copii si adulti

La ilsc.ro gasim cele mai bune cursuri engleza pentru copii si adulti

Limba engleza este foarte importanta in ziua de astazi, nu doar pentru angajatii din corporatii si companii straine, ci pentru toti adultii si copiii care doresc sa aiba acces la joburi si cariere bune pe viitor.

Site-ul ilsc.ro organizeaza cele mai bune cursuri engleza pentru copii si adulti, la preturi pe care si le pot permite toti!

A putea comunica in mai multe limbi este un mare avantaj. A vorbi engleza va poate deschide multe oportunitati de cariera.

Va ajuta sa va angajati mai usor: a putea vorbi engleza va va ajuta sa obtineti locuri de munca in afara tarii de origine, daca nu sunteti dintr-o tara vorbitoare de limba engleza. Piata de locuri de munca se va extinde, iar CV-ul personal va iesi in evidenta pentru recrutori. Majoritatea persoanelor care nu vorbesc inca engleza sunt blocate cu locuri de munca cu salarii reduse.

Socializarea va deveni mai usoara: daca lucrati deja intr-un loc de munca inconjurat de vorbitori de limba engleza, dar nu sunteti inca pregatiti sau nu va simtiti confortabil vorbind cu ei, atunci pierdeti oportunitatile de socializare. A putea vorbi engleza va va permite sa construiti relatii cu cei din jurul vostru care va vor ajuta sa va faceti o cariera.

Oportunitati de promovare la locul de munca: daca seful dvs. observa ca cunostintele de limba engleza se imbunatatesc, este posibil sa fiti eligibil pentru avansari in compania in care lucrati. Vazand ca sunteti capabil sa comunicati mai bine, este posibil sa puteti gestiona o echipa si sa comunicati eficient cu ei.

Calatoria va deveni mai usoara: oricand veti merge la un aeroport, a doua limba, in afara de cea locala, va fi intotdeauna engleza. Daca doriti un loc de munca in industria turismului sau compania voastra necesita sa faceti calatorii, a putea vorbi limba universala va va permite sa mergeti in orice parte a lumii. Nu numai ca va va ajuta sa comunicati cu mai multi oameni, dar va va ajuta sa intelegeti si alte culturi.

Va stimuleaza puterea creierului: s-a demonstrat ca cei care sunt capabili sa vorbeasca mai multe limbi gandesc diferit. Isi amintesc mai bine lucrurile, gandesc mai critic, gandesc in afara perspectivei si o capacitate mai mare de concentrare. A fi bilingv va deschide mintea catre alte culturi si va ajuta sa vedeti lumea intr-un mod mai deschis, crescand astfel puterea creierului pentru cunoastere.

Dezvoltare personala: vorbirea engleza va ajuta sa va construiti increderea, care este o modalitate excelenta de a avansa in cariera. A avea incredere in dvs., pentru ca sunteti capabil sa vorbiti engleza, va ajuta sa va aratati abilitatile. Acest lucru va poate ajuta sa va dezvoltati in orice cariera veti alege.

Castigati mai multi bani! Rentabilitatea investitiei pe care o veti avea odata cu limba engleza sau cu o a doua limba merita, fara indoiala, timpul si efortul pe care l-ati petrecut studiind si practicand. Locurile de munca cu un salariu mai mare va sunt disponibile pe scara larga daca vorbiti engleza, in timp ce va puteti vorbi si limba materna.

A fi bilingv are multe beneficii sociale. A putea vorbi doua sau mai multe limbi ofera posibilitatea de a calatori sau chiar de a va muta in alta tara, daca doriti. Este un alt mod minunat de a invata despre lume, de a va largi orizonturile si de a va dezvolta activitatea sociala, deoarece puteti interactiona cu mai multi oameni.

A nu avea limite geografice este, de asemenea, un motiv excelent pentru a invata o limba suplimentara. Veti putea comunica mai usor cu oamenii pe care ii intalniti si ei va vor putea intelege mai bine.

Vorbirea mai multor limbi are beneficii practice evidente in lumea globalizata de astazi, deoarece creeaza o toleranta mai mare si o mentalitate deschisa. Un avantaj minunat de a fi bilingv este ca o persoana are posibilitatea de a se angaja si de a face parte din doua comunitati diferite si diverse, fara a se simti exclus.

Multi oameni considera ca extinderea cunostintelor este distractiva sau invata doar pentru ca le place sunetul cuvintelor noi si al unui nou limbaj. Dar, indiferent de motivul pentru care alegeti sa invatati sa vorbiti engleza, invatarea unei a doua limbi are beneficii neurologice imense: permite creierului  sa lucreze in moduri diferite, extinzandu-va potentialul si inteligenta.

Engleza este lingua franca sau „limba comuna” a lumii. Peste 80 la suta din vorbitorii de limba engleza din lume nu sunt vorbitori nativi si in lume exista 1,5 miliarde de vorbitori de limba engleza. In plus, exista 67 de tari care au limba engleza ca limba oficiala si 27 de tari care au limba engleza ca a doua limba oficiala.

Avand in vedere aceste informatii, este usor sa vedeti avantajul vorbirii englezei in general. Daca vorbiti engleza sau chiar daca intelegeti putin din ea, veti putea comunica intr-o varietate de circumstante diferite, indiferent daca este vorba de o universitate, cariera, calatorii sau chiar atunci cand folositi internetul.

Un alt avantaj al vorbirii in limba engleza este sa o puteti folosi pentru calatorii. Deoarece engleza este limba comuna vorbita in intreaga lume, cunoasterea limbii va poate ajuta sa comunicati atunci cand calatoriti in strainatate, mai ales daca nu vorbiti limba tarii in care calatoriti si, de asemenea, daca acestia nu va vorbesc limba materna.

De exemplu, daca o persoana din China calatoreste in Spania, s-ar putea sa nu stie spaniola, iar vanzatorii din Spania probabil ca nu vor sti limba chineza. Cu toate acestea, daca ambele parti vorbesc putin engleza, atunci pot comunica.

 

CATEGORIES
Share This