Indiferent de problema legala avuta, avocatul Samy Ilie lupta pentru drepturile clientului

Indiferent de problema legala avuta, avocatul Samy Ilie lupta pentru drepturile clientului

Viata este atat de imprevizibila incat niciodata nu putem spune ca noua nu ni se poate intampla. Tocmai atunci cand facem o astfel de afirmatie se intampla lucruri la care nici nu ne-am gandit in cele mai negre cosmaruri. Problemele cu legea fac parte dintre situatiile prin care nici o persoana nu si-ar dori sa treaca. Cu toate acestea, in fiecare zi se intampla fel de fel de situatii neprevazute care uneori conduc si la aparitia problemelor legale. Pentru ca acestea sa poata fi rezolvate intr-un mod cat mai simplu si in avantajul persoanei care suporta rigorile legislatiei trebuie apelat la un avocat. Acesta are competenta necesara pentru a putea rezolva favorabil niste situatii care la prima vedere par fara iesire. Pentru ca serviciile juridice contractate sa fie cat mai utile trebuie ales un avocat care pe langa experienta avuta are si foarte multe cazuri castigate. Sunt foarte multi astfel de avocati asa ca trebuie ales cel mai bun. Cum putem face acest lucru avand in vedere ca ne aflam pentru prima data in situatia in care avem nevoie de serviciile unui avocat? Raspunsul sta in respectarea unor cerinte, cateva dintre cele mai importante fiind prezentate in continuarea acestui articol. Asadar, este bine ca fiecare dintre noi sa le cunoasca pentru ca niciodata nu se stie cand vom fi nevoiti sa contractam un astfel de serviciu.

La ce trebuie sa fim atenti atunci cand avem nevoie de servicii juridice?

In fiecare zi serviciile juridice sunt contractate de catre un numar foarte mare de persoane. Fie ca este vorba despre un proces de divort, dezbaterea mostenirii, conducere sub influenta bauturilor alcoolice, etc, numarul persoanelor care apeleaza la servicii juridice este intr-o continua crestere. Pentru ca sansele de a castiga procesul sa fie cat mai mari trebuie ca avocatul angajat sa faca parte dintre cei mai buni de pe piata. Un astfel de avocat se poate angaja doar in cazul in care tinem cont de o serie de aspecte, cateva dintre cele mai importante fiind urmatoarele:

 • Perioada de timp scursa de la inceputul activitatii juridice. Sunt foarte multe situatii care demonstreaza faptul ca un avocat cu o vasta experienta contribuie la castigarea unui proces. Avand in vedere acest fapt este normal ca orice persoana care are probleme cu legea sa caute un avocat care practica aceasta meserie de foarte multi ani.
 • Domeniul de activitate in care acesta activeaza. Nu orice avocat se preteaza pentru a putea solutiona problema legala avuta ci doar avocatul care este specializat in domeniul de activitate din care trebuie rezolvata problema avuta. Analizand din acest punct de vedere pot fi contractati avocati specializati in apararea drepturilor omului, drept comercial, civil, dreptul Uniunii Europene, etc.
 • Complexitatea cazurilor castigate si numarul acestora. Pe piata serviciilor juridice exista avocati care sunt capabili sa rezolve cazuri simple si avocati care sunt capabili sa rezolve cazuri complicate din punct de vedere juridic. Cei din a doua categorie sunt alegerea corecta care trebuie realizata pentru a spori sansele de castig.
 • Experienta avuta de catre clientii care au apelat la serviciile respectivului avocat. In momentul de fata, datorita mediului online, putem afla intr-un timp foarte scurt care sunt parerile clientilor care la un moment dat au apelat la serviciile avocatului pe care dorim sa il contractam. De cele mai multe ori astfel de pareri reflecta realitatea asa ca trebuie tinut cont si de acest detaliu in incercarea de a identifica cea mai buna varianta de pe piata serviciilor juridice.

Avocatul Samy Ilie este unul dintre avocatii care lupta pentru drepturile oamenilor care se confrunta cu probleme legale

Si romanii care sunt plecati in strainatate au dreptul la contractarea celor mai bune servicii juridice. Pentru a nu exista nici un fel de discriminare venita din partea avocatilor straini este eficienta apelarea la serviciile oferite de catre un avocat roman care ofera servicii juridice si persoanelor plecate in strainatate. Un exemplu foarte bun in acest sens este avocatul Samy Ilie. Nascut in tara noastra, acest avocat a realizat o cariera profesionala incredibila in Israel. In cei peste 33 de ani de activitate profesionala desfasurata in Israel, Samy Ilie a ocupat functii prestigioase in departamentul de investigatii si informatii ale politiei Israelului. Printre altele acesta a fost seful procurorilor din Haifa. Experienta dobandita in timpul carierii profesionale ii permite acestuia sa ofere servicii juridice premium pentru romanii care au probleme cu legislatia din Israel. Serviciile juridice oferite de catre cabinetul de avocatura in cadrul caruia acesta lucreaza sunt urmatoarele:

 • Consultanta juridica si reprezentare la tribunal.
 • Consultanta juridica in ceea ce priveste anchetarea unei persoane.
 • Exonerarea cazierului penal.
 • Realizarea cererii de gratiere.
 • Asistenta pentru companiile cu capital romanesc care desfasora activitati pe teritoriul statului Israel.
 • Consultanta juridica si reprezentare la tribunal pentru a putea solutiona problemele legate de comiterea unei infractiuni rutiere.
 • Consultanta juridica in vederea rezolvarii problemelor legate de comiterea unor infractiuni financiare.

Asadar, cabinetul de avocatura al avocatului Samy Ilie ofera o varietate mare de servicii juridice astfel incat sa poata fi acoperita o plaja foarte mare de probleme cu legea. Aceste servicii sunt oferite atat pentru romanii care locuiesc sau tranziteaza Israelul cat si pentru celelalte categorii de persoane. Pentru toate persoanele care il contacteaza, Samy Ilie promite sa faca tot ceea ce este posibil pentru ca problema legala avuta sa fie rezolvata intr-un timp cat mai scurt si cu un rezultat cat mai pe placul clientului care solicita serviciile juridice prestate de catre acesta.

CATEGORIES
Share This