Detalii aici despre dispozitive Stonex necesare cercetarii geografice

Detalii aici despre dispozitive Stonex necesare cercetarii geografice

 

Cercetarea stiintifica trebuie sa continue in intreaga lume, fiindca ei i se datoreaza progresul si conditiile confortabile de viata de care se bucura omul modern.

Toate stiintele sunt importante in viata omului si fiecare dintre ele a contribuit la viata mai buna a acestuia.

Oamenii nu ar trebui sa considere niciodata ca s-au epuizat toate descoperirile stiintifice si ca nu mai pot face nicio descoperire noua, fiindca mereu este ceva de explorat.

Inaltimea unui munte, diametrul unui lac, coordonatele zonei in care se afla zacaminte de aur sau de petrol, sunt coordonate geografice aflate in schimbare (uneori) din cauza factorilor climatici.

Aceste date stiintifice trebuie sa fie popularizate din ratiuni de securitate umana. Este posibil ca in zona in care exista mult petrol, cineva sa isi doreasca sa construiasca o casa, o scoala sau un spital si vietile a sute de oameni sunt puse in pericol.

Dar de unde pot lua oamenii dispozitive care sa le permita masurarea cu acuratete a coordonatelor geografice?

Exista aplicatii pe telefoanele inteligente si pe dispozitive, dar nu sunt precise cum sunt cele din magazinul Nbtrade.ro. Click aici pentru produse Stonex despre adevaratele aparate care masoara cu maxima precizie coordonatele geografice.

GNSS RTK costa 15 690 de lei, dar valoarea lui este mult mai mare, fiindca masoara coordonatele geografice cu precizie de centimetri, in timp ce precizia telefoanelor inteligente este exprimata in metri.

Acest aparat performant este rezistent la apa si la praf si poate masura si suprafete inaccesibile. El poate fi utilizat si in conditii climatice extreme, la temperaturi cuprinse intre -20 grade Celsius, + 60 grade Celsius si poate fi depozitat in conditii similare.

Producatorul a luat in calcul si eventualele caderi ale dispozitivului pe beton. El ramane functional si dupa un astfel de impact.

Pe site-ul furnizorului este prezentata o fisa tehnica detaliata a produsului care vine insotit de garantia pe termen de un an.

Pe site sunt disponibile si echipamente pentru masurarea lungimilor, scanner laser 3d, nivele optice, nivele digitale si nivele laser si diferite accesorii topo. Toate aceste produse sunt utile geografilor, dar si topometristilor, arhitectilor si constructorilor.

In afara acestor dispozitive de top, pe site-ul firmei sunt prezentate si serviciile pe care le pot solicita clientii. Acestea sunt:

-scanare laser 3 d cladiri. Prin intermediul acestui serviciu se poate observa daca structura unui imobil este afectata si pune in pericol pe cei care locuiesc in el. De asemenea pot fi depistate eventualele pierderi de caldura si datorita rezultatelor se poate pune la punct conceptul de casa sau imobil economica/economic.

-scanare 3 d monumente si cladiri de patrimoniu. Aceste operatiuni servesc serviciului de restaurare care se impune sa fie facut periodic inainte ca o cladire de patrimoniu sau o opera de arta sa se deterioreze. Oamenii nu isi permit sa piarda cladiri seculare, monumente reprezentative in existenta lor. Gratie acestui serviciu se pot pastra in stare perfecta: exponatele de la Muzeul Satului, Bisericile din lemn din diferite zone ale tarii cu o vechime respectabila, Manastirea Argesului, Voronetul si bisericile cladite din porunca lui Stefan cel Mare.

-scanare constructii civile si instalatii industriale. Un pod care are sute de ani si ai carui piloni sunt fixati in ape curgatoare se impune sa fie scanat, fiindca exista riscul prabusirii sub greutatea de zeci de tone a camioanelor sau a trenurilor de marfa. Bazinele care colecteaza substante periculoase trebuie sa fie supuse scanarii repetate fiindca pot genera tragedii pentru cei care lucreaza in domeniu, dar si pentru oamenii aflati in vecinatatea fabricii respective.

-site-uri arheologice pot fi mult mai bine protejate, daca sunt scanate si sunt conturate corespunzator. Este posibil ca o asezare a dacilor si a romanilor care valoreaza enorm in zilele noastre si material si spiritual sa fie plasata intr-o zona agricola. Scanarea precisa a site-urilor are rolul de a proteja obiectele de patrimoniu din zona respectiva. Dupa scanare se impune imprejmuirea arealului respectiv pentru protectie maxima.

-reparatii  ale aparatelor destinate profesionistilor.

Magazinul este renumit in tara prin calitatea produselor si a serviciilor  si prin experienta acumulata in cei 25 de ani de activitate neintrerupta. De un sfert de secol, pe site-ul magazinului topometristii si toti cei interesati sa faca masuratori si scanari exacte gasesc pe site-ul magazinului tot ce le este necesar pentru desfasurarea profesiei la superlativ.

La inceput, activitatea firmei s-a concretizat in reparatii ale aparatelor care aveau o vechime de peste 40 de ani, pana cand fondatorii firmei au inteles ca se impunea introducere produselor electronice, mult mai precise si pe piata din Romania.

NB TRADING 93 SRL a plasat Romania la nivelul statelor puternic dezvoltate, cum sunt SUA , Germania, Franta, Italia, Elvetia, Olanda, Rusia, Brazilia, Mexic, Canada, Australia, China prin aducerea in tara a produselor firmei Stonex, renumita la nivel mondial pentru precizia si calitatea aparaturii topografice.

Aparatura topografica este utila si celor care doresc sa cumpere un teren si apeleaza la specialisti sa li se faca planul terenului, dar sa se scaneze si casa respectiva, dar si celor care raspund de securitatea multor oameni prin functia pe care o detin.

Aparatura poate fi utilizata si cand ninge sau ploua si cand este foarte frig sau foarte cald afara.

Suntem in randul tarilor capabile sa realizeze harti prin satelit, sa masoare cu precizie maxima locuri in care nu se poate patrunde si sa scaneze cladiri pentru depistarea potentialelor pericole si disfunctii si toate acestea le datoram firmei care a introdus in Romania aparatura moderna pentru topometristi.

Topometristii sunt cei care prin munca lor le permit proprietarilor sa aiba o viziune corecta asupra terenului pe care il detin si al modului in care acesta se integreaza in cel al comunitatii.

 

CATEGORIES
Share This