De ce sunt avantajoase serviciile de alpinism utilitar

De ce sunt avantajoase serviciile de alpinism utilitar

Prin domeniul de alpinism utilitar  intelegem acel tip de activitate in care muncitorii infaptuiesc o serie de atributii utilizand echipamentul de alpinism care consta in special din corzi si ale echiamente usor accesibile. Metodele folosite de alpinisti utilitari elimina necesitatea echipamentelor speciale  cum sunt schelele, platformele de ridicare, macarale si altele, astfel economisind din timp si finante.

Alpinistii utilitari sunt instruiti si verificati periodic privind echipamentul, tehnica folosita si acordarea  primului ajutor in caz de urgente. Verificarea si intretinerea echipamentului utilizat se afla sub verificari permanete, iar alpinistii industriali sunt certificatI IRATA (Industrial Rope Access Trade Association).

Avantajele acestor metode constau in faptul ca:

  • alpinistii utilitari pot ajunge in locuri greu accesibile
  • nu este necesar spatiu liber in punctul de lucru
  • au un timp redus de instalare si/sau de dezinstalare;
  • au capacitatea de a efectua o gama larga de lucrari pe corzi, etc.

Daca ai avut sau ai nevoie de servicii de alpinism utilitar la nivel business, pentru constructii de cladiri sau hale inalte (structuri metalice etc.), atunci trebuie neaparat sa apelezi la AlpinMax – o echipa dedicata de specialisti in montaje la inaltime, care este formata din tehnicieni atestati (IRATA nivelul 1, 2 si 3), ce au certificate nationale pentru lucrul la inaltime. Aceste certificate sunt indispensabile pentru alpinistii utilitari care vor sa isi creeze o imagine profesionista impecabila. Serviciile oferite de ei trebuie sa se ridice la niste asteptari ale clientilor, pe care trebuie sa le indeplineasca daca doresc colaborari mari, de succes.

AlpinMax, in cei 15 ani de activitate, este o firma cu zero incidente/accidente, motiv pentru care au investit si investesc constant in echipamente de protectie de cea mai buna calitate, dar si training pe masura a angajatilor. Au personal calificat si atestat ca inspectori pentru verificarea echipamentelor de lucru la inaltime, iar serviciile lor sunt impecabile.

Astfel, siguranta angajatilor, dar si calitatea serviciilor oferite sunt lucrurile care ofera continuitate proiectului AlpinMax, care a luat nastere din dorinta unui simplu om de a oferi si altor persoane sau afaceri mari siguranta unor servicii de alpinism utilitar de exceptie.

CATEGORIES
Share This