De ce să vizitezi Koln? Atracții turistice de top!

De ce să vizitezi Koln? Atracții turistice de top!

Köln nu este considerat exact un oraș frumos, dar atmosfera să unică îl face unul dintre cele mai populare din Germania – dacă nu chiar cel mai tare dintre toate. De la priveliști grandioase, o viață de noapte vibrantă și iată 5 motive pentru care Köln ar putea fi cel mai tare oraș din Germania.

 

Cum ajungi în Koln?

 

Daca dorești să vizitezi Koln, află că pentru a ajunge acolo, nu trebuie să scoți foarte mulți bani din buzunar. Dacă optezi pentru o firmă de transport persoane precum Rennen  beneficiezi de prețuri accesibile și de o călătorie sigură și plăcută. Asigură-te că rezervi din timp un bilet de transport Romania-Germania pentru a obține un preț avantajos.

 

Catedrala din Köln

În ciuda raidurilor cu bombe grele, Catedrala din Köln a supraviețuit ambelor războaie mondiale aproape nevătămată și este cea mai mare atracție a orașului și cel mai important punct de reper. Catedrala din Köln este considerată o capodoperă a arhitecturii gotice și în 1996 a fost adăugată pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Vitraliile filigranate, comorile ecleziastice și sanctuarul biblic sunt câteva dintre cele mai importante momente. Turnurile sale gemene punctează cerul între gara centrală și orașul vechi din Köln.

 

Carnavalul din Köln

În fiecare an, Köln găzduiește unul dintre cele mai mari festivaluri din Germania. Sezonul carnavalului are loc în 11 noiembrie,peste 1,5 milioane de oameni merg în oraș pentru a se alătura sărbătorilor. Alimentați de Kölsch și cântece joviale și îmbrăcăți în costume colorate, mulțimi de petrecăreți preiau întregul oraș.

 

Râul Rin

Köln este situată pe râul Rin și, în tot orașul, există mai multe locuri pitorești, care sunt minunate pentru un grătar de vară sau un picnic. Deși înotul este interzis în majoritatea locurilor, există o mână de plaje unde vă puteți răcori într-o zi fierbinte. Dacă doriți să vă bucurați de cel mai romantic râu al Germaniei, dar să rămâneți în siguranță, o croazieră de o zi pe râu ar putea să vă fie de folos.

 

Viață de noapte

Köln are o scenă diversă și plină de viață de noapte. Din punct de vedere muzical, cluburile de noapte ale orașului satisfac toate gusturile, indiferent dacă doriți să dansați toată noaptea la imnuri de petrecere din anii ’90 sau la seturi electronice de DJ. Locațiile sunt la fel de variate și veți găși cluburi de techno și electro la subsol, punk-rock, și pub-uri irlandeze.

 

Compania Rennen este o companie cu o experiență de peste 10 ani în domeniul transporturilor și oferă servicii profesioniste de transport persoane Germania, transport Colete Germania și transport auto Germania.

CATEGORIES
Share This