Cele mai performante aparate imagistice de tip ecograf

Cele mai performante aparate imagistice de tip ecograf

Ecograful este, poate, unul dintre cele mai cunoscute aparate de imagistica medicala, alaturi de clasicul radiograf. In general, aparatul ecograf este utilizat in cabinetele de obstretica si ginecologie, pentru clasica ecografie de sarcina, insa utilizarea aparatului ecograf este mult mai larga in medicina, acesta fiind utilizat pentru analiza multor parti moi si orange.

Chiar si asa, aparatul de tip ecograf are si limitari. Acestea sunt date, in general, de tesuturile osoase. Ecograful este un aparat medical care functioneaza, la baza, pe generarea de ultrasunete, emisa de o sonda speciala. Aceste ultrasunete nu pot patrunde prin tesuturile osoase, de aici si limitarea in analiza.

Samsung – producator important de aparate ecograf portabile

In ultima perioada, Samsung, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria de imagistica medicala, a pus foarte mult accentul pe parte de ecografe portabile. Acestea prezinta o cerere in crestere, deoarece pana acum, aparatele ecograf fiind fixe, nu se puteau muta dintr-un cabinet in altul cu usurinta.

In prezent orice ecograf portabil Samsung poate fi transportat mult mai rapid si usor in salonul pacientului, fara sa mai fie nevoie ca acesta sa fie transportat. Acest lucru este extrem de important, mai ales pentru pacientii care prezinta probleme de mobilitate.

Functionalitatile si tehnologia de care se bucura ecografele Samsung

In prezent cei de la Samsung se lauda cu aceasta capacitate a aparatelor ecograf de a fi portabile, insa si cu o calitate superioara a imaginilor rezultate.

Functiile precum H-Harmonic, S-Vue, S-Detect sau Arterial Analysis, sunt doar cateva dintre principalele functii care au atras atentia cumparatorilor. Calitatea imaginii este principalul aspect imbunatatit prin intermediul acestor functii, insa exista si alte puncta forte, precum: analiza si relevarea caracteristicilor ale unei leziuni printr-un simplu click, sau analiza avansata din punct de vedere morfologic si functional a vasului de sange.

Preturile acestor produse nu sunt publice. Multi dintre furnizorii de echipamente medicale aleg sa ofere preturile, doar in urma unei solicitari in acest sens.

 

 

CATEGORIES
Share This