Cele  4 modele de  iPhone 13 pot fi precomandate de la Quickmobile!

Cele 4 modele de iPhone 13 pot fi precomandate de la Quickmobile!

Vestile circula repede, mai ales cand este vorba de produse noi, precum telefoanele iPhone13, care sunt disponibile pentru precomandata incepand cu data de 17 Septembrie pe site-ul Quickmobile.

 

Noile iPhone 13 vor fi disponibile in 4 versiuni: iPhone 13 Standard, iPhone13 mini, iPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max. Toate aceste modele vor fi disponibile in culorile deja cunoscute pentru telefoanele iPhone  avand specificatii pentru memorie interna diferite si, desigur, vor avea alte valori fata de modelele entry-level.

 

La ce se pot astepta fanii telefoanelor Apple de la de noile iPhone13?

 

IPhone 13 de la Apple are un nou procesor A15 Bionic cu 15 miliarde de tranzistori. Cipul va fi folosit pe noile iPhone 13 si iPhone 13 Mini care vor veni in aceasta toamna.

 

Procesorul este incorporat intr-un nod de fabricatie de 5 nanometri si este cu 50% mai rapid decat concurenta in performanta unitatii centrale de procesare (CPU). Noul procesor are o unitate de procesare grafica (GPU) cu 30% mai rapida decat competitia, spune Apple.

 

Motorul sau neuronal cu 16 nuclee mai rapid poate procesa 15,8 trilioane de operatii pe secunda. Cipul are o memorie cache de doua ori mai mare, un nou procesor de semnal de imagine, o enclava sigura, un nou motor de afisare si o compresie mai buna. Are doua nuclee de inalta performanta si patru nuclee de inalta eficienta, precum si un GPU cu cinci nuclee. Acesta alimenteaza un ecran cu 28% mai luminos.

 

Apple foloseste acest cip in sistemele pentru noile iPhone. A15 Bionic alimenteaza un nou sistem cu doua camere pe noile dispozitive iPhone. Are o durata de viata mai buna a bateriei, spune compania, cu o durata de viata de 2,5 ore mai mare decat iPhone 12.

 

iPhone 13 si iPhone 13 mini au fost reproiectate in interior si in exterior si sunt disponibile in cinci culori superbe, cu un design durabil, cu margini plate si un cadru elegant din aluminiu. Afisajele de 6,1 si 5,4 inci prezinta un scut ceramic pe partea din fata, exclusiv pentru iPhone si mai rezistent decat orice sticla pentru smartphone. Ambele modele au un rating IP68 lider in industrie pentru rezistenta la apa si sunt concepute pentru a proteja impotriva scurgerilor de lichide obisnuite. Un aspect al camerei din spate, reproiectat cu lentile aranjate diagonal, permite sistemul avansat cu doua camere, iar un sistem de camere TrueDepth reproiectat este mai mic, in timp ce incadreaza in aceleasi tehnologii avansate, inclusiv Face ID, cea mai sigura autentificare faciala a unui smartphone, dar care ofera mai mult zona de afisare.

 

Unul dintre motivele pentru care oamenii cumpara smartphone-uri este acela de a avea acces la lumea larga a aplicatiilor. Majoritatea aplicatiilor foarte populare despre care cititi online sau despre care stiti ca sunt noutati sunt disponibile in iOS App Store. Nu este 100%  regula ca toate aplicatiile interesante sunt exclusive pentru iOS sau ca toate merg mai intai pe iOS insa App Store este un element incontestabil pentru iPhone. Prin urmare, daca alegeti o platforma pe baza suportului pentru aplicatiile pe care doriti sa le descarcati, sunt sanse destul de bune sa va simtiti confortabil cu un iPhone.

 

Noile iPhone 13 sunt device-uri geniale pe care foarte multe persoane le doresc de mult timp. Aceste telefoane sunt cu siguranta cele mai performante in momentul de fata si nicio alta companie nu ofera un dispozitiv atat de sofisticat.

CATEGORIES
Share This