Ce pachete trimit românii în străinătate?

Ce pachete trimit românii în străinătate?

Sarmale, cârnați, salată de boeuf, mâncare tradițională, acestea sunt cele mai dese colete în preajma sărbătorilor.

Românii care lucrează în străinătate trimit de regulă acasă pachete cu alimente și haine, iar anul trecut au trimis în țara de origine aproximativ 12.000 de tone – sau aproximativ 790.000 de pachete.

Mâncarea pare să fie printre lucrurile pe care românii le place să le trimită și să le primească cel mai mult: și familiile le trimit românilor care lucrează în străinătate pachete cu alimente, în special mâncare tradițională, în perioada sărbătorilor, cu o greutate medie de 15 kilograme, pentru membrii familiei lor.

Pachetele conțin de obicei mâncare tradițională, și țuică de prune și vin de casă.

Printre principalele destinații pentru pachetele cu alimente românești se numără Italia, Germania și Spania.

Cum trimitem colete în străinătate în siguranță?

Rennen va pune la dispoziție curse săptămânale  de transport persoane România Germania și retur, iar dacă vreți să trimiteți un pachet celor dragi, puteți apela cu încredere la ei prin serviciul de coletărie România Germania.

Există o serie de articole care pot fi interzise sau, cel puțin, necesită un certificat. Când expediați coletul, va trebui să semnați o declarație vamală care detaliază conținutul, pentru a evita livrarea eșuată. Dacă verificați cu firma de transport și curierul, acesta ar trebui să poată furniza o listă detaliată, care poate include articole precum alcool, baterii sau antichități.

Coletele dvs. au un drum lung de parcurs și, deși curierul dvs. va face tot posibilul pentru a avea grijă de articolele dvs., există întotdeauna șansa că ceva să se deterioreze. Pentru a evita acest lucru, împachetați bine cu folie cu bule, hârtie absorbantă, ziar, pentru a proteja și a umple eventualele goluri. Dacă coletul dvs. este deosebit de fragil, asigurați-vă că îl marcați că „fragil”.

Dacă trimiteți acasă un cadou pentru o ocazie specială, să zicem un cadou de ziua de naștere sau de Crăciun, atunci este vital să planificați din timp pentru a vă asigura că sosește la timp. Este întotdeauna mai bine că un cadou să sosească mai devreme decât te așteptai decât să ratezi dată, așa că pregătește-te în avans și cere curierului ales cea mai bună dată pentru a-ți poștă coletul dacă nu ești sigur.

Cu reNNen  poți trimite un colet în Germania chiar din fața monitorului la un preț accesibil. Ne dai toate datele transportului online, noi venim și ridicăm coletul de la ușa ta și îl livrăm destinatarului la adresa din Germania. Tu nu trebuie să faci nimic altceva. Nu plătești pentru distanță, ci doar pentru greutatea și volumul coletului! Alege reNNen și coletul tău va și livrat rapid și în deplină siguranță.

 

 

CATEGORIES
Share This