Bucură-te de un aer mai curat, începând cu această toamnă

Bucură-te de un aer mai curat, începând cu această toamnă

Pregătește-te pentru vreme mai rece, în întreaga Românie – toamna și-a intrat deja în toate drepturile, iar iarna este mai aproape decât am fi crezut! Când temperaturile de afară încep să scadă, probabil că vei petrece mai mult timp în interiorul casei. Așadar, acum este un moment oportun să te concentrezi pe modalitățile de îmbunătățire a calității aerului interior, astfel încât să îți poți spori confortul general din casă și să te bucuri de sezoanele ce vor veni, la maximum.

Pentru a-ți îmbunătăți calitatea aerului și a-ți transforma locuința într-un spațiu ideal de locuit (precum ți-ai dorit întotdeauna), apelează acum la profesioniștii Case Călduroase. Te bucuri de expertiză în încălzire, ventilație și izolație termică – o companie în care poți avea încredere când vine vorba de sănătatea și confortul tău.

Iată așadar câteva modalități cheie prin care poți începe să îți îmbunătățești calitatea aerului interior în această toamnă:

  • Instalează un dezumidificator

Nivelurile de umiditate incorecte duc a probleme respiratorii și pot agrava simptomele astmului și ale alergiei. Potrivit datelor oficiale, peste doua sute de milioane de persoane sunt afectate de astm – în timp ce alergiile sunt clasificate ca a șasea cauză principală a bolilor cronice.

  • Curață casa în mod constant

Curățenia de rutină ajută la eliminarea contaminanților de suprafață de pe podele, blaturi, mese, pervazuri și corpuri de iluminat. Praful, părul, sporii de mucegai, bacteriile și virusurile se colectează cu ușurință în aceste zone ale casei, afectând negativ calitatea aerului. Contracarează acest lucru prin aspirare, măturare, spălare și ștergere regulată.

  • Deschide ferestrele

Fă acest lucru pentru câteva minute în fiecare zi. Ventilația adecvată ajută la reducerea de bacteriil și viruși, aducând aer mai proaspăt în interior și împingând aerul stătut afară. Ca urmare, aerul interior va fi mai curat și mai sigur pentru a fi respirat.

Din păcate însă, acest lucru cauzează ca mizeria să reintre în casă, zgomotul urban să ne afecteze, iar o mare parte din căldura acumulată să se piardă.

Soluția?

Sistemele de ventilație cu recuperare a căldurii aduc aer proaspăt în interior, cu pierderi minime de căldură. Cum funcționează aceste soluții și la ce trebuie să fim atenți când studiem ofertele de pe piață?

Ventilația mecanică cu recuperare de căldură este utilizată pentru a oferi ventilație fiabilă și a menține o calitate excelentă a aerului interior în clădirile rezidențiale. Astfel se furnizează aer proaspăt, filtrat, în clădire și se extrage în același timp aerul umed, stătut sau contaminat; aceste operațiuni se fac fără a cauza problemele ce pot apărea atunci când suntem obligați să ținem ferestrele deschise – pierderea de energie, diminuarea nivelului de confort și pătrunderea de zgomot.

Ventilația mecanică poate fi considerată ca o soluție optimă, ce oferă aer proaspăt continuu într-un mod controlat. În alte cuvinte, puteți ști exact cât de mult aer proaspăt obțineți cu un astfel de sistem – spre deosebire de scenariul în care vă bazați pe deschiderea ferestrelor și vă întrebați Oare am aerisit destul? Aceste sisteme sunt proiectate să funcționeze continuu, consumând în același timp foarte puțină energie electrică.

Descoperă mai multe despre aceste unități de ventilație cu recuperare de căldură la Case Călduroase – furnizorul tău de soluții moderne pentru casa ta!

  1. Înlături condensul ce provoacă daune locuinței
  2. Obții un mediu de viață mai sănătos și reduci pericolele astmului/rinitei alergice
  3. Reduci efectele contaminanților – radon, COV, CO2 etc
  4. Economisești energie

 

 

 

 

CATEGORIES
Share This