Auto-leasing.ro ofera conditii avantajoase pentru aprobare leasing auto!

Auto-leasing.ro ofera conditii avantajoase pentru aprobare leasing auto!

 

Autoturismele reprezinta bunuri esentiale pentru viata de zi cu zi, obiecta fara de care nu am putea realiza foarte multe lucruri. Utilizam masina atat pentru a merge la job, cat si pentru cumparaturi, pentru a merge in vacante sau pur si simplu pentru o plimbare de seara relaxanta.

 

Totusi, achizitionarea unui autoturism implica si o responsabilitate financiara destul de mare, in special daca discutam despre un autoturism nou sau cel putin aproape nou.

 

Cea mai mare parte a oamenilor detin cel putin o masina in familie, insa, din pacate, parcul auto de la noi din tara este unul destul de imbatranit. Acest fapt se datoreaza atat veniturilor destul de modeste ale populatiei, cat si preturilor destul de mari, preturi care par a fi in crestere, in ceea ce priveste autoturismele noi cu 0 kilometrii.

 

Pentru acele persoane care isi doresc totusi o masina cat mai noua, o masina cu doar cativa ani vechime si cu un rulaj mic de km, dar nu isi permit achizitionarea unui autoturism cu banii jos si nici o masina nou nouta din reprezentata, o solutie excelenta este reprezentata de acele firme care se ocupa cu vanzarea de masini rulate prin leasing.

 

Principalul avantaj al unui autoturism cu un rulaj mic de km si cu 2 – 3 ani vechime de exemplu, se refera la pretul de achizitie. In primii ani de viata ai unei masini, deprecierea este cea mai mare. Fapt pentru care, multi oameni prefera sa cumpere o astfe de masina in detrimentul unei masini noi din fabrica. Fiabilitatea este practic aceeasi daca ne gandim la perioada in care sa in posesie la o persoana o masina, deoarece cea mai mare parte a oamenilor tin masina pentru o perioada foarte mica de timp in comparatie cu vremurile trecute.

 

Cu alte cuvinte, puteti cumpara o astfel de masina, aproape noua si cu putini kilometri, pentru la fel de multe motive pentru care ati achizitiona un autoturism nou. Ba chiar putem spune ca exista mult mai multe motive in cazul ideii de a cumpara o masina second hand aproape noua.

 

Exista si un risc in cazul masinilor second hand. Daca nu aveti grija de unde achizitionati, riscati sa dati banii pe o masina cu kilometrii modificati, sau chiar o masina cu daune serioase care pot pune in pericol vieti omenesti.

 

Daca va doriti achizitionarea unui autoturism sigur, un autoturism in care sa investiti inteligent, trebuie sa accesati site-ul celor de la Auto-leasing.ro. Aici, la numai un simplu click distanta, puteti descoperii o gama extrem de variata de autoturisme rulate, autoturisme verificate si cu date reale atat in ceea ce priveste numarul de km cat si starea tehnica, posibilele evenimente si asa mai departe.

 

Auto-leasing.ro ofera cele mai avantajoase conditii pentru aprobarea de oferta leasing, astfel incat, oricine sa isi poata permite achizitionarea unei masini fiabile si sigure, gata de pus la drum indiferent de distantele pe care doriti sau aveti nevoie sa le parcurgeti.

 

Un aspect foarte important in ceea ce priveste serviciile oferite de profesionistii de la Auto-leasing.ro, precum si autoturismele pe care le pun la dispozitia clientilor, se refera la posibilitatea de a alege un autoturism in care sa va puteti pune toata increderea si baza indiferent de nevoile si cerintele pe care le aveti. Daca veti cumpara o masina prin leasing de la Auto-leasing.ro, nu trebuie sa va mai faceti griji ca nu veti ajunge in timp util la job, ori ca va poate lasa in pana pe marginea dumului daca doriti sa plecati la mare sau la munte. Cu cat masina este mai noua, cu atat fiabilitatea se simte. Este drept ca depinde extrem de mult daca reviziile au fost efectuate la timp, conform calendarului dat de producator, insa, cu cat un autoturism este mai vechi si are un rulaj mai mare de km, cu atat fiabilitatea scade, necesitand tot mai multe interventii in service.

 

Cei de la Auto-leasing.ro, mai vin cu un avantaj foarte mare. Gama de autoturisme disponibile este una extrem de mare. In acest fel, posibilitatile sunt mult mai mari in ceea ce priveste ideea de a gasi exact acea masina care vi se potriveste in functie de dorinte, nevoi, si in special in functie de posibilitatile pe care le aveti. Este de mentionat si faptul ca, cand  cumparati o masina, fie noua fie rulata, trebuie sa va permiteti nu doar achizitionarea acesteia, ci trebuie sa va permiteti in special intretinerea corecta pe perioada in care o utilizati.

Toate detaliile de care aveti nevoie in ceea ce priveste achizitionarea unui autoturism rulat printr-un contract de leasing, le puteti descoperii accesand simplu si rapid site-ul celor de la Auto-leasing.ro.

 

Printre cele mai importante avantaje ale serviciilor pe care cei de la Auto-Leasing.ro, numaram:

 

  • Posibilitatea de a achizitiona un autoturism printr-un contract de leasing avantajos atat in ceea ce priveste persoanele fizice cat si persoanele juridice, prin parteneri de incredere precum: TIRIAC Leasing, BCR Leasing, UNICREDIT Leasing, IMPULS Leasing, RAIFFEISEN Leasing si IDEA Leasing.
  • Achizitiile prin leasing se pot face cu un avans care poate incepe de la 10% si pana la 60%, pe o perioada de la 2 pana la 5 ani.
  • Asigurarea de numere provizorii, asigurare RCA si programare RAR

 

Toate aceste avantaje va sunt puse la dispozitie prin intermediul unei echipe de adevarati profesionisti in domeniu. Daca si dumneavoastra doriti sa va bucurati de beneficiile unui autoturism aproape nou si bine intretinut, un autoturism disponibil printr-un leasing avantajos, pe Auto-leasing.ro puteti gasi raspunsul pe care il cautati.

 

CATEGORIES
Share This