3 motive pentru care ar trebui sa cumperi o casa de marcat Datecs pentru afacerea ta!

3 motive pentru care ar trebui sa cumperi o casa de marcat Datecs pentru afacerea ta!

In momentul deschiderii unei afaceri, majoritatea administratorilor decid sa taie din costuri si cheltuieli cat de mult cu putinta. Astfel, de cele mai multe ori, acestia ajung sa experimenteze probleme la diferite nivele ale operatiunii lor economice – la sistemele de racire, la stocul de produse si asa mai departe.

Totodata, o problema destul de comuna si extrem de importanta are legatura cu casele de marcat. Achizitionarea celor mai ieftine aparate aduce cu sine, de obicei, probleme grave de natura fiscala. Asadar, in loc sa contribui la inchiderea afacerii tale, iata de ce ar trebui sa alegi o casa de marcat Datecs – pretul este avantajos iar calitatea, dupa cum vei vedea, isi merita banii!

O casa de marcat Datecs se poate conecta direct la serverele ANAF
Majoritate modelelor marca Datecs – inclusiv cele mai ieftine de pe piata – pot fi conectate direct la serverele ANAF. Cum te ajuta acest lucru?

Ei bine, conectarea directa presupune transmiterea in timp real a memoriei fiscale a casei de marcat. Acest lucru scade drastic sansa de a se produce erori si iti ofera si o idee asupra modului de utilizare al casei de marcat. Mai exact, se pot observa usor greseli, fie intentionate sau neintentionate.

De altfel, conectarea directa te scapa si de transportul memoriei fiscale la centrele ANAF. Daca nu esti conectat la serverele acestora, atunci va trebui sa predai personal memoria fiscala in momentul in care casa de marcat Datecs este defiscalizata.

Casele de marcat Datecs sunt concepute pentru multe tipuri de afaceri

Nu doar centrele comerciale pot beneficia de pe urma unei case de marcat Datecs. Acestea, in special datorita modelelor portabile si reconfigurate, pot fi folosite si la serviciile de ridesharing. In privinta reconfigurarii, aceasta face referire la meniul casei de marcat, care este acum mai prietenos si face produsul mult mai usor de folosit.

Totodata, datorita prezentei interfetelor de tip LAN, nu trebuie sa-ti impanzesti masina sau afacerea cu prea multe cabluri de conectare ori adaptoare.

O casa de marcat Datecs vine cu foarte multe caracteristici/functii

Pentru inceput, majoritatea caselor de marcat Datecs de pe piata au meniul si tastatura traduse complet in limba romana. Apoi, acestea prezinta si un modem de comunicatie incorporat, care face dintr-o simpla casa de marcat o unealta multifunctionala, printre altele.

Mai mult, special pentru operatorii economici de mari dimensiuni, o astfel de casa de marcat poate stoca pana la 100 de mii de articole, cu nume de pana la 72 de caractere. Acest lucru asigura atat eliberarea corespunzatoare de bonuri fiscale, cat si administrarea eficienta a vanzarilor.

De unde poti cumpara o casa de marcat Datecs la cel mai bun pret?

Daca tocmai ti-ai inceput aventura in domeniul afacerilor, poate fi foarte greu sa gasesti o casa de marcat de calitate – mai ales la un pret avantajos. Din fericire pentru tine si pentru toti operatorii economici, Cria Soft Solutions are pregatita o gama variata de case de marcat Datecs – pentru toate buzunarele si pentru toate tipurile de operatori economici.

CATEGORIES
Share This